Hbegum Hanımlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz 8+3deyiz doktorumuz şeker yüklemesi istedi erken haftalarda yaptıran var mı ☺️Şimdiden teşekkür ederim
Minikasya Hbegum Şeker yüklemesi bebek için hayati önem taşıyan mutlaka olması gerekwn bir durum. Şeker hastası bir anne olarak sana bunu net söyleyebilirim. Şekerin ne olduğunu bilmeyen ben yaptırmadım yazabilir sana , önemsemeyedebilir. Ama zerre tecrübesi olmayandan akıl alma derim
katipannee Hbegum 27+3 haftalık hamileyim doktorum gerek görmedi gerekirse açlık tokluk bakarız dedi. Ama yapılması taraftarıyım insanlar ben vücuduma bir anda o kadar şeker alamam diyor ama yedikleri baklava, çikolata, ekmek de bile şeker varken 😀
Elifaltun Hbegum gelisimimiz en basindan beri hep ileri gitti..24 haftalikken 75 gr seker yuklesi istedi doktor ama bisey cikmadi cok sukur iyi cikti degerler niye ileri onuda anlamadim
Emel38 katipannee 25+6 da bugün yaptırdım şeker yüklemesini .şükür şekerim çıkmadı..elim kolum kan vermekten delik deşik oldu 😞
Hbegum Çok şükür temiz çıktı sonuçlarım bu kadar erken yapmasını anlayamadım sadecesuan 8+4teyim ilerleyen haftalarda 24-25 Te bi daha bakarız dedi ama sanırım o zaman yaptırmıycam kafam çok karışık bu konuda 😞
AyseKuyumcu06 Ben de 16 +2 hamileyim kan sonuçlarında glükoz 70.mg normal mi daha doktora göstermedim
Hbegum AyseKuyumcu06 normal diye biliyorum benim ama hastaneden hastaneye de değişiyor normal değer aralıkları
Minikasya Hbegum Hastanenin değer aralığı kaç canım ? Sonuç kağıdında yazıyor olmalı. Yoksa bu sonuçlar çok iyi
Minikasya Hbegum imageyükle diye yaz google ‘a. Sonra fotonu yükle. Yukarda sağda kopyala linki buraya yapıştır canım’ https://imgyukle.com/ bu link canım