shryldrm badehandeyldz evet uykuya zaten aşırı zor geçiyor sık bez alıyorum bende dişten galiba 🥺 yazık çok zorlanıyorlar
shryldrm badehandeyldz aynen belinde fıtık filan var mıydı senin benim bekarken fıtık başlangıcım vardı şimdi ne hale gelmiştir bilmiyorum o yüzden çok belim ağrıyor
zeynepbalci [silindi] 29+6 🌸 bende de bağırsaklarda bi hareket var çıkamazdım ama çıkabiliyorum daha rahat aman çıkalım ya valla çok kötüydü
badehandeyldz shryldrm fıtık yok ama spinal sezeryandan kalan veya kızımı kucakladığım için devamlı bi ağrı var bende de
Minnakkannesi badehandeyldz ilkini de mi sezaryen olmustunuz çünkü bende sizinle aynı zamanlarda doğum yaptım da doktor daha bir şey demedi
MucizeAnnesii iikiizler canım ben bi kere yaşadım . Sabah uyandığımda oldu . Bir daha olmadı . Damarlar inceliyor sanırım . Veya kan akışı hızlı bizim vücudumuzda ondan oluyor olabilir
iikiizler MucizeAnnesii evet genelde afedersiniz burun temizliğinde oluyor abdest alırken cok zorlamamak lazım demek ki
Seses mrsbiyolog neden erken doğum riskiniz var benım de var 30 haftalık şuan bebegım baş aşagi hazır halde ve eşide aşagida doktor dedı yatak istıratı öneriyorum