Seymakrpnr34 Kizlar 27 haftaligiz kramp ve sancim var nts de bise cikmadi doktorumda progestan verdi fitil olarak kullan die ama ben yapamiom o sekilde agizdan alsam da olur mu sizce
Rumeysa10 Seymakrpnr34 ağızdan alınınca yan etkisi çok oluyor halsizlik baş dönmesi fitil olarak daha rahat bende 14haftadan beri fitil olarak kullanıyorum 35 haftaya kadar sabah akşam sırt üstü yatakta uzanıyorum fitil olarak bakmaya yerleştiriyorum 1 santimlik ittiriyorum sizde öyle deneyin
Dilek0809 Seymakrpnr34 bacakları aç altına ayna koy ilacı ıslat işaret parmağınla gönder zaten inanki akıp gidiyor içerisi kaygan sağlığın ayıbı olmaz açık açık yazdım
mercimeginanne Seymakrpnr34 eşinden rica et ben hep eşime attırdım ilacı. Ağızdan alırsan çok yan etki yaşarsın tüm günün yatakta geçer istersen dene ama hiç tavsiye etmem
Dilek0809 patuli evet ben de başta zorlandım hafif suda ıslatıp koy daha rahat edersin dedi önceden ilaç bazen geri akıyordu şimdi o sorun da yok
Kuzucccum Seymakrpnr34 bana da ağızdan almamı soyledı doktorum evet denıldıgı gb halsızlık ve uyku yapıyordu gün ıcerısınde mutlaka uyuyordum 3 saat kadar başka yan etkısını görmedım kendimde
SofiB Seymakrpnr34 ben de aynı durumu yaşadım 32. Haftadayım ağrı ve sancı oldu nst sokmadı doktorum anlatınca progestan fitil olarak vercem diğer türlü yan etkisi çok fazla dedi 3 gündür kullanıyorum bakalım 2. Gebeliğim bu arada 2 haftadır ayakta biraz fazla kalınca falan çok ağrım oluyo sanki bebiş sığmıyo 🙈
pnrysfdnz Bana sabah aksam fitil ogleni de agizdan al dedi Oglen aldığım ilac beni mahvetti kalkamadm bide içtikten sonra 2 saat yatacaksin dedi
Ylzozprn 28 haftadayım 11 haftadan beri her gece ağızdan alıyorum bende hiç yan etkisi olmadı doktorum sen nasıl istersen öyle al dedi ilacı. bana ama bende hiç yan etki falan olmuyor