Seyda2434 Kızlar bebegın bakım setlerını falan hallettim suan gogus pedi lohusa pedi gogus kalkanı ve gogus ucu kremi almak ıstıyorum uygun fiyatlo kaliteli bulduğunuz markaları yazarsanız sevinirim
Portakalgeliyor Seyda2434 e bebeğin ürünleri uygun ama bir araştır :) ben birçok şeyi e bebekten aldım baby me olarak ama göğüs pedi ve göğüs kremini lansinoh alıcam :) Depend ped herkesin tercihi canım 🌼
Dilek0809 Buse_00 ben de doğru düzgün değil hiçbir şey almadım geç mi kaldım acaba diyorum 🤷🏼♀️ Detaylı usg bekliyorum
tanya25 17 haftadayım sadece bi 5li hastane çıkışımız var o kadar 🤷🏻♀️Detaylıdan sonra girişmek istiyorum inşallah
Seyda2434 Dilek0809 bakım esyaları için 8.haftadan bile alan var alabilirsiniz detaylıyı beklemenize gerek yok :)
Buse_00 Dilek0809 esim 7. Ay olsun aliriz bir günde bekle diyor ben de bimden kuvet aldim bir tane 5 li hastane çıkışı falan…. ufak defek ele avuca gelen bisi yok birde tasincam 1 mayısa kadar taşınmış olurum…. tasindikdan sonra bide onları taşımayım süslenmesi ordan oraya dedim
Buse_00 Seyda2434 Rabbim büyük saglikla kullan insAllah hepimiz saglikla alalim kucağımıza canim benim ne güzel hallettin
Dilek0809 Buse_00 ben de 24e kadar falan baya araştırıp hepsini birden alırım dedim ama araştırma işine bile girmedim henüz bakalım detaylıdan sonra inşallah her şey çok güzel ilerler biz de yaparız alışveriş 😊
Derya-kctp33 Buse_00 bende taşınacağım İçin pek büyük ürün almadım. Çorap seti ve zıbın aldım sadece :)