ikimelekannesii22 Kızlar kürtaj sonrası cinsel ilişki ne zaman olmalı? bebeğimizi kaybettik ama bir bebeğimizin olmasını cok istiyoruz 🤲🏻
3MelekAnnesi3 ikimelekannesii22 kürtaj için bişey diyemem yasamadım ama kendim düşük yaptım 1 ay hazır hissetmediğim için hiç ilişki olmadı üzgündüm çünkü 2.ay korunmasız oldu o ay hamile kalmısım tekrar
Hmsanne1 ikimelekannesii22 canım ben 6 haftalık kürtaj oldum kalbi durduğu için 1. 2 hafta sonra birlikte olduk korunmasız 1 adet gördük tekrar hamile kaldım 1 adet gördükten sonra şimdi 26+3 olduk oğluşumla allah herkese hayırlısını versin
denizmanzarasi ikimelekannesii22 canım 2 hafta ilişki yasak demişti doktorum,korunma olarakta 2 ay tavsiye etmisti
[silindi] ikimelekannesii22 ben bebek icin cevapladim. Iliski icin zamani bilmiyorum, tecrubeli arkadaslar vardir onlar bilgilendirir
iLkMom Canım kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim doktor ilişki olabilir flan dedi bizde ilişkiye devam ettik ama sonradan mantar oluştu tahriş olmuştu en fazla 1 ay ilişki olmasın bence çünkü ben çok pişmanım mahvoldum mantardan
iLkMom ikimelekannesii22 aminn canım çok teşekkür ederim seninde olur Allah’ın izniyle hiç merak etme isyan da etme Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur 🤲🤗
Limonumm ikimelekannesii22 ben 7haftaluk kürtaj olmuştum 40 gün boyunca ara ara kanamalrim olmuştu ilişki için bence 40 gün bekle enfeksiyon rahim acicindan dojtirunuza sorun her bünye farklı bebek içinse en az 3 ay korun tavisye ederim
CerenCyln ikimelekannesii22 doktorum sen de lohusa gibisin 40 gün ilişki yasak dedi rahmin toparlanması için, bebek için en az 6 ay demişti.
Esraakk ikimelekannesii22 Ben de kürtaj oldum. Doktor 15 gün dedi. Ama 3-4 hafta insan bi acıyacak diye düşünüp kendini geri çekiyor zaten. 3 ay da cocuk sahibi olmayın demişti