Esosun Tubaakln ilk aylarda bormal şuan son aylarda olduğumdan su içmeden duramıyorum😁 bulantıların geçince tekrar su içmek yemek yemek gibi ihtiyaçlarına dönebilceksin ilk 3-4 ay sıkıntı😊
BirMuallime Tubaakln canım ben de içemiyorum normal hayatımda da çok su içen biri değildim.su içtikçe midem daha çok bulanıyordu kötü oluyordum ben evde kendime meyve suyu falan yapıyordum kuru kayısı dan falan daha sağlıklı.suyun içine karanfil falan atıyordum öyle biraz içebiliyordum
Animes Tubaakln ben de ilk aylarda sizin gibiydim, 1 lt sürahiye suyu koyup içine elma portakal vs dilimliyordum bor derece su kokusunu alıyordu ya da soda içiyordum, şimdi 15.haftadayim çok şükür geçti. Sizin de geçecek inşallah 🙏
Eceee7 Tubaakln bende tam tersi surekli su iciyrm.su istiyr canim en başından beri 27.haftadayjm 2.5 3 lt oluyr durmasam daha da icerim
Feriss Ben de son aydayım hayatımda içmediğim kadar su içiyorum tuvalete kamp kuracağım sıkıldım artık 😂😂😂😂😂
Esosun Elifgrgn aynen nadir hamileliklerde zaten 9 ay bulantı çekiyosun ben 12 olunca bulantılarım tamamen geçmişti😁 şimdi 31. Haftadayım hafiften tekrar bulantılar başladı o da artık neyden dolayı bilmiyorum🤷🏼♀️
Brs_brs Bende ilk zamanlar tiksiniyordum sudan hatta kendi evimdeki suyu içemezdim dışardan aldığım suyu içerdim evimdeki su bana kokuyor tadı acı gibi gelirdi dısardan koliyle küçük sulardan alırım içmek için ☺️
hellobaby0 Tubaakln yudum yudum içmeyi dene. Ya da içine elma dilimi koy limon dilimi koy aroma kat belki öyle içersin ben zar zor öyle tadını almadan içiyorum anca. Çok içmem gerekiyor biliyorum ama bende içemiyorum 🙄🤷🏻♀️