bebisini-bekliyor Hatice9620 benım de biliyorlar ama hiç birsey demediler benden 3 sene once dogum yapan vardı en yakın oda talep etmediği için diyemiyorum haliyle onların da işine geliyor kendi demesi lazım lafa gelince hiç hak yemezler bende 10 saat çalısıyorım masabaşı ama bide ogle arası da yok boş oldugunda yemek yiyorsun 😅
Hatice9620 bebisini-bekliyor bebisini-bekliyor işine gelir tabi gelmez mi canım benim lafını bile qçmadılar saat meselesini dün tesadüfen öğrendim hastane kontrollerine süresiz gidebileceğimi felan bide diyor ki müdürüm doğumdan sonra 2 saat izin verim süt izni için diyo sen vermesen de alırım ben o saati raht ol sen Yaa çok acımasız işveren bazen
menekseren Günde 7,5 saat çalışılırsa haftasonu da gelmek gerekiyor dedi bana insan kaynakları. Haftalık saatimi doldurmam gerekiyormuş. Cumartesi çalışmak istemediğim için 8-6 çalışmaya devam ediyorum
Hatice9620 menekseren yine kendilerini riske atmıyorlar baksana yesinler hakkımızı canım hamile halimizle bakalım Allah görüyor 😊🙏
Rahime2 menekseren yok öyle birşey hamilelerin haftalık çalışma saatleri daha kısa ben de özel sektördeyim 6 haftalık hamileyim tekstilde çalışıyorum 7.5 saat çalışıyorum artı 1 saat molam var belgeyle başvuru yap en kısa zamanda
Pome Bende hatırı sayılır bir fabrikada çalışıyorum hamile kaldığımı öğrendiğimde bildirim yaptım ve 2 gün sonra beni ücretli izine çıkarttılar pandemiden dolayı risk alamayacaklarını devletin sunduğu kapsamlı bir durum yanlız heryerin uygulama şekli farklı
Ozlemm35 Hatice9620 Nisanda gideceğim 2li tarama için o zaman söylerim , canım benim çok teşekkür ederim 🤍
menekseren Rahime2 haftalık 45 saati doldurmak zorunlu olduğu için 6 güne denk geliyor. Cumartesi çalışmazsanız işveren maaştan kesinti yapabilirmis. 170i aradım onlar da bu şekilde bilgi verdiler.
Rahime2 menekseren intenete hamilelerin çalışma saatleri resmi gazete yaz orda gerekli bilgiler yazıyor 3. Bölüm de hamile ve emziren anneler günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz diye diğer bilgiler de var haklarını oradan öğrenebilirsin 170 tam bi bilgi vermiyor bende aramıştım