Filiz16 Busranagme eşimin halası rüyasında görmüş kayınbabam ev yapıyormuş temelden onlarda da ev yapmak erkek cocukmus 🙂 bnde güldüm bakalım cıkıcakmı rüyalar rüyalar 😀😀😇
pamuksekerinannesi Ftmkya Benim şu an 15+2. 14+4 te gittim ki ultrasonda 2 gün büyük çıkıyor ona rağmen emin konuşmadı😞 17 kasıma kadar beklicem.. Sürekli sabrediyoruz 😂
Ftmkya pamuksekerinannesi ay pek cokmus 😔 benim kaldı bi hafta o da gösterirse bakalım kesedeki durus yerine görede cinsiyet olayı varmıs 6-7 hf filanken nerde duruyodu senin minnoş karından bakılan ultrasonda vajinalse tam terside
pamuksekerinannesi Ftmkya Canım hiç öyle şeylere inanma onların hepsi yalanmış😂 Ne kemik yapısı ne nerde durduğu doğruymuş bi tane rahim var oda ortada bebek orda dedi doktorum 😂 İkili testi 13.haftada yaptırdım o zaman kıza benziyor demişti ordan bi tahmin yüretebilirsin canım..
Ftmkya Damla________ amin inşallah bekliyoruz bakalım ❤ Yalnız benim basta bişey yoktu gayet iyi gidiyodu 10. Hf dan sonra bulantı coştu hele aksamları fenayım
Damla________ Ftmkya allah yardım etsin ben çekmedim ama zordur insallah en kısa zamanda geçer ayva ye iyi geliyormuş
Merve6hg Filiz16erkes Melikemreclk Tabi ki hâlâ içimde acısı ama bir hafta artık herkes abarttigimi düşünmesin diye gizli gizli ağlıyordum Allah korusun bir yakınım ölmüş gibi 😭
Yenianne Filiz16 bende çok merak ediyorum Aslında 16. Haftamdayım belli olmuştur mutlaka ama dr randevuma daha 15 gün var 😕
Songlevikztrk Filiz16 canım merhaba öncelikle sağlıklıca kucagına al bende hep ekin ayağı düzgün olsunda fark etmez kız oğlan demiştim rüyamda erkek bebek grdum ve cınsıyetımız erkek 🤣😍
Filiz16 Songlevikztrk ya tabiki kız erkek farketmez can sonucta ama insan böle önceden hissedince görünce birde rüyada gözgöze gelince insan çok değişik güzel hisler yaşıyor 🙂🙂🤗😇 senin adına çok sevindim 🙂😇darısı bakalım başıma insallah 🙂😇gördüğüm Bebek’i de doğurursam Allah’ın izni ile şok olurum 🙂🙂🙃
TunaDeniz Filiz16 bende bebeğimi öğrenmeden önce rüyamda gördüm, kız erkek bebişler koşturuyordu rüyamda yakaladığım erkekti öpüyordum onu sonra erkek olduğunu öğrendik (37+5 deyim az kaldı yavruma kavuşmama tipini çok merak ediyorum 😀
Filiz16 TunaDeniz hadi hayırlısı saglıkla kucağına al insallah darısı basımıza 🙂biz bebekimle daha kücüğüz ama işte heycan 😇😇🙂çok farklı