maviscik77 Kızlar 2-3 günde bir tekrarlıyor birden bi ağrı giriyor yürüyemiyorum dinlenince geçiyor , geçen gün yolda yürürken saplandı , sanki idrarını tutarsın da böbreğin sıkışır öyle bi ağrı 27 haftalığız normal mi bu aylar da bilmiyorum 😞
Minnakhamis maviscik77 şuan 28 haftalığım 27 de bendede olmuştu olduğum yerde kıvranmıştım gazdan diye düşündüm 🤷🏻♀️
Cansu_04 maviscik77 benimde aşırı ağrıyor yürüyemiyorum hatta dediğin gibi dinlenince geçiyor ayağa kalkınca hemn ağrı başlıyor
masalsmomm maviscik77 idrar yollarında enfeksiyon olabilirmi acaba bende agrıyla iki büklüm acile gittim enfeksiyon cıktı bol su için rahatlatıyor
Berfininannesi maviscik77 25 haftalık hamileyim bende de aynısı oluyo dinlenince geciyo ve sadece sağ tarafım ağrıyo
aysesurucu şu an 20 haftalığım ve dünden beri sol tarafıma kasık vajina arası bir ağrı batma şeklinde oluyor gaz problemimde var sanki o yapıyor gibi ama emin de olamıyorum
maviscik77 masalsmomm daha önce şikayet ettiğim için test yapmıştık bi sorun yok dedi doktorum ama dediğiniz gibi o da bol su iç demişti
masalsmomm maviscik77 benimde her gittigimde idrar testi yapılıyordu hep temiz cıkmıstı 2 gün il dısına cıktık su içmeyi ihmal ettim ve aksamı agrıyla gittim acile ihmal etmeyin bi tahlil yaptırın isterseniz