Nazli_01 23+0 haftamdayım. Ve su 2 gundur bogazım cok kotu yanıyor burun tıkanıklıgı da var. Bu durumu yasayıpta cozum yolu nasıl urettınız. Internetten okudugum kadarıyla gebelıkten dolayı dıyor. Cok kotuyum ☹️
Yasemin0058 Nazli_01 canım cuma gününden beri çekiyorum acile gittim serum verdiler antibiyotik başladı boğaz İÇİN boğaz pastili alabilirsin şuan boğaz ağrısı geçti kulak ağrım geçti burnum tıkalı koku tat alamıyorum
mucizem09_ Nazli_01 bogaz agrisina en iyi gelen sey adacayi gargarasidirvkesinlikle tavsiye ederim ben cok cekiyrum sebepsi agridigi acidigi zaman gargara yaparim cok cok iyi gelir
paradiseeeeee Nazli_01 ıhlamur iç canım limon ve ballı gece yatmadan iç üstüne yat sabah emin ol iyi gelir toparlanırsın en azından
Nazli_01 Yasemin0058 antıbıyotık sakıncalı degıl mı ya. Korkuyorum da acıle gitmeye. Cok kotu yanıyor yutkunamaz oldum ıyıce. Parol bıle içmiyorum ne olur ne olmaz dıye
Yasemin0058 Nazli_01 doktorumun onayı ile aldım antibiyotik parol fayda etmedi ağrı devam eder acile git canım
mucizem09_ Nazli_01 icmedigin icin adacayini zarar olmaz canim o zarari rahmi gevsettigi icin onerilmiyor sen gargara yapacaksin sadece bogazina birsey olmazki
mucizem09_ Nazli_01 rica ederkm canim demle sogut banyoda dursun gel git gargara yap bikere inan goreceksin hemen