Yanki17 Merhabalar arkadaşlar :) ben son adetime göre 7 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kalbini dinledim gayet sağlıklıydı ama doktor dedi ki gelişimi 5 6 gün arkadan geliyor napmam lazım yaşayan mı aranızda endişeleniyorum
Sedagb Yanki17 geç döllenme olmuş olabilir. Zamanla bebekler haftasını yakalıyor merak etmeyin😊 Benimde geç döllenmeydi doktorum adet tarihimi farklı girmişti.
MomDad Yanki17 benim kızım da 2 hafta gerideydi ve erken doğmasına rağmen sıkıntı olmadı çok şükür doktorunuza sordunuz mu sıkıntı olup olmayacağını. Sorun olmaz rahat olun korkmayın
Yanki17 Sedagb evet bana da öyle dedi adet tarihinizi değiştiririz dedi ne biliyim korktum bi an teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)
Yanki17 MomDad doktor adet tarihinizi değiştiririz dedi bide benim adet düzensizliğim vardı büyük ihtimalle ondandır dedi zaten kalbini dinlyeyince rahatladık 🙏🏻
kusss Benim de öyleydi ikinci kontrolde haftasını yakalamıştı tam olarak. Doktor bir hafta önden veya geriden çok önemsemeyiz dedi.
Mervehtp81 Benimkide 1 hafta geç geliyordu geç döllenmeden kaynaklı şimdi yakaladı kendi haftasını hiç birşey olmas merak etmeyin