merve-aday Ben çikolatadan tiksindim ekmeğe sürülen sarallenin kokusuna tahammülüm yok limon yiyesim geliyor ekşi tuzlu iki oğlum var inş Hayırlısıyla kız olur Buda🤲🏻
Kucukmucize merve-aday hayırlısı sağlıklı olsunda bende sütten tiksindim içemiyorum yoğurt vs yiyorum ama süt içemiyorum.Genellikle canım ekşi şeyler istiyor 😊
esdemom merve-aday Sudan yağ kokusundan ve mandalinadan tiksindim. Elma ayva yiyorum genelde iyi geliyor
MervErdo Tatlıyı normalde ölsem ağzıma sürmezdim oğluşumla tatlının dibine vurduk ama en çok kaşar peyniri avakado muz ve boza yedim hele avakadoyu kabuklarıyla yediğimi bilirim öyle aşerdim yani 😂
Ummuhanbilge Yumurtadan tiksindim tatlının her çeşidini deli gibi yiyorum normalde şerbetli tatlı sevmezdim ama şerbetli sütlü ayırmıyorum hiç 😂
Minigim20 merve-aday bende soğan salça kokusu terayag kokusu balık yumurta kahve kokusu bunları hissettiğim an bayılacak gibi oluyorum bol bol portakal tursu yiyirum🙂
Mery103 @merve-aday süt,sarımsak başlarda yumurta da vardı şuan pek sorun yaşamıyorum soğan yemek yaparken rahatsız etmiyor ama onuda yiyemiyorum