Leylaalin Senaa28- yani mağazada satış personelimi sekreterlik mi bu tür işlerde sorun olabilir ozel okulda öğretmenlik vs gibiyse hamilelik sorun olmaz iş yeri İşi vermemezlik yapmaz kolay kolay
Canan123 Mervehtp81 gizleyin demedim doğru okuyun. Konusu geldiğinde söylersiniz dedim, test gerektiğinde bi şey gerektiğinde söyler. Eşşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok
Mervehtp81 Canan123 konusu evraklarda çıkacak zaten piyasaya ise girdikten sonra sormadınız etmediniz dememek için sağlık taraması yapılıyor herhangi bi problem varmi diye hani işi kabul etmenin bu durumda mantığını anlayamıyorum ben
Canan123 Senaa28- başvurduğunuz iş ne bilmiyorum ama inşallah sorun etmezler, benim gibi kadının doğum hakkı olduğunu düşünen bir şirkete, patrona denk gelirisiniz yoksa kadına iş hayatında yer yok
Isilhanim87 Söylemediğiniz zaman bu ogrenildiginde , sizi işten karşılıksız fesih ile cikarabilirler. İşe girerken yalan beyan etmiş gibi oluyorsunuz benim bildiğim.
kucuktosbik27 Senaa28- sigorta girişin yapılırken hamile olduğun öğrenilir gene 4.5 aylık olmuşsun 2 haftaya göbüşte belli olacak bence dürüstçe söyleseniz daha iyi olur sonradan sıkıntı olacağına şimdi olması daha iyi değil mi
nurell Senaa28- tatlil falan vermen gerekmiyorsa söyleme işe başla sonra şöyle çünkü genelde calistirmazlar
shryldrm Senaa28- söyle bence kaybedeceksen de bu işi doğru bir şekilde kaybetmiş olursun kazancın doğruluğun dürüstlüğün olur ☺️ Rabbim başka bir kapı açar onu kapatır ise hiç canını sıkma
shryldrm Senaa28- içine bir su serptiysem ne mutlu bana ☺️ Civcivin nasibiyle gelir zaten olmayan hiçbir şey için üzülme iş uzaktan çok iyi görünüyor olabilir ama içine girmeden bilinmiyor hayırlısı ne ise o olsun her şey zaten olacağına varır sen doğruluktan şaşma 🌸
nurell Senaa28- normal de böyle birşey yap asla demem ama herkesin ise paraya ihtiyacı var geleli çocuk olacağı zaman daha çok düşünüyor insan deneme süresi içerisinde de kovamazlar devlet hamilelere çok güzel haklar tanıyı dogurana kadar işten cikartamiyorlar cikartirlarsa yüklü tazminat ödemek zorunda kalıyorlar
Gulcin2201 iremgun işe girişte sağlık raporu isterler. Röntgen cektirmeyeceginiz icin söylemek durumunda kalırsınız. Ayrıca işe girişlerde sağlık durumunuzu belirtmeniz gerekir söylememeniz kötü niyete girer. Gebe personellerin kanunen çalışma koşulları süreleri farklı olabilir. İşveren bilmeden sizi çalıştırır size ya da bebeğinize birsey olursa işvereni zan altında bırakırsınız. Doğruyu söyleyin.
Littlespy Senaa28- zaten deneme süresi içerisinde öğrenirlerse de kovabilirler hatta 6. ay dolana kadar dava açma hakkı olmuyor. Ben 6. ayım dolunca söyledim ama söylediğimde daha 9 haftalıktım. Bence sizin bu durumda söylemeniz dürüst olmanız gerekir.