Sedaaaq Ya okadar merak ediyorum bu yuzuk testi yapip dogru cikiyomu acaba herkes dogru dogru diyo varmmi yapip dogru cikan
mrsbiyolog Sedaaaq ya hayır😕😕 benim hep kız çıkıyordu ama oğlum olacak değişme durumuda yok detaylıda da sonraki kontrollerde de net şekilde gördük. Ama tutanlar var çin takvimi işine döndü buda
Sedaaaq Oznur_08 mavisevdasi Meyracukurmaraz Denizyildizii mrsbiyolog bende hepsi kiz cikiyo bakicaz 14+6 haftaligim doktora gidicem bi yorum yapar belko kesin bise soyler
Meyracukurmaraz Benim annem ben küçüklüğümden beri bakıyordu nişanlıyken de baktı şimdide baktı kız çıktı kızım olacak. Çin takvimi de kız demişti
mavisevdasi Sedaaaq bende de erkek çıktı oğlum olacak ben üç ihlas bir fatiha okudum hiç oynatmadım kendi kendine gitti geldi korktum bir ara😂😂
mavisevdasi Sedaaaq hadi hayırlısı balım Rabb im gönlündekini sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah ♥️
Gamze2172 Sedaaaq Çin takvımınde bana sureklı erkek dıyordu ama yüzük hep kız çıktı kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah 🙏