Nurgullmom Kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gittiniz biz 18haftalık olduk bugün 3lü tarama sonucunu alıcam bu hafta ondan sonra gitmek istiyorum erken mi acaba sizce 👼
nurbebek01 Nurgullmom 20 hafta ve 24 hafta arası gidiliyor bende 22. Hafta gidecem bence 2 3 hafta daha bekle en azından daha iyi sonuç alırsın
Gamzeakd Nurgullmom ben ramdevu aldığımda 21 . Haftanın aşağısına bakmıyormuş doktor dediler . Ama 20. Haftadan sonra gitseniz daha iyi olur . Ben özel olmasına rağmen 1 ay önceden randevu aldım haberiniz olsun.
Nurgullmom Mihribancanbolat Tesekkür edermm bilgim yoktu pek bende 21.haftayı bekliyim o zaman daha iyi olur 😇
Berfininannesi Mihribancanbolat Canım ben 25 haftalık hamileyim yaptırmadım 25 haftalık yaparlar mı detaylı ulturason
AybukeA Nurgullmom 22. Hafta gibi giderseniz bebis biraz daha buyumus olur yüzünü vs de daha net görürsünüz bence :)
Gamzeakd Nurgullmom yoğun oluyo sanırım . Cumartesi gidicez allah izin verirse inşallah 21+2 oluyoruz 🥰 sen özelde yaptıracaksan yine de sor randevu ne kadar önce almam gerekiyor diye ..
asyahumam Ben üniversite hastanesi için geçen hafta randevu aldım anca sira geliyor 17 haftalığım eğer devlette olacaksa mutlaka gidip sıra alın 😊 özel çok pahalı diye tercih etmedim umarım pişman olmam