Selin-28 Kızlar 21+3 deyim şuan, ilk gebelik.. henüz tekme falan hissedemiyorum kendimce de tedirgin oldum biraz.. normal mi tabi anca mı hissedilir ?
gulfem_93 Selin-28 ben de 20li haftalarımda hissettim ilk gebelik olduğu için sıkıntı yapmayın bir kaç güne hissedersiniz inşallah 🙏 zaten tekme olarak değil de seyirme gibi başlıyor önce
kozerr Selin-28 bende seninle aynıyım şuan ve hala hissetmedim bazen endişeleniyorum filan ama hissedemiyorum yani
nurbebek01 Selin-28 ben 17 haftaligim ama sol tarafıma uzandığım zaman elimi karnına koyup sesiz bir şekilde bekliyorum ben anca oyle hissediyorum
Fehimeesgi27 Selin-28 cinsiyetiniz ney cnm erkek bebek daha çabuk oynar derler ama doğrumu bilmiyorum
svdmm16 İlk geneliğim Ben 16 da hissettim görümcem 2 bebeğinde de hiç bi zaman hissetmemiş mesela karın yağ ve kaslarıyla ilgili sanırım hiç kafana takma canım 😊
Selin-28 Teşekkürler kızlar insan endişe ediyor hele ki ilk gebelik olunca biraz daha tecrübesiz oluyoruz haklı olarak 😊 sağlıkla gelsin hepimizin yavruları inşallah 🙏🏻 🥰
Handeslife Selin-28 bende ilk 18 hastalıkken seyirme şeklinde hissetmiştim şu an 21+6 daha fazla hissediyorum. İlk gebeliğim. Ama karın içi genişliğiyle alakalı olabilir endişe etme bence