Esilam Kızlar 31+1 im bel ağrısından uyuyamıyorum özellikle sol tarafa yatınca hiç yatamıyorum hemen kalkıyorum normal midir
Esilam beyzanur06 artık zamanı gelsede doğursam diyorum gerçekten belim sırtım çok ağrıyo ve sola hiç yatamıyorum daha çok ağrıyor 😪 siz kaç haftalıksınız
Yusufveannesi Esilam doguruncada hamileliğini özlersin ben çok özledim şahsen 😁 10 gün oldu Doğum yapalı
beyzanur06 31+3üz bizde yatamamayı gectim sancılarm oluyor cogunluk sabaha karsı veya sabah erken saatlerde adet sancısı gibi sancı giriyor belimde agrıyor canm cok yanıyor 😞
beyzanur06 Esilam gittim canm nstye girdim sancı cıkmadı doktorda bol bol yat dinlen temizlik vs yapma zorlama kendini dedi erken doğum olablr erken baslams sancılar dedi magnezyumda verdi ama içemiyorum
Esilam Yusufveannesi belki özlerim ama şuanki ruh haliyle ağrılarım azalsın istiyorum gerçekten bian önce doğurmak istiyorum 🤦♀️😪
Hellimpeyniri Bende de durumlar aynı hele de gün içinde ayakta durduysam ne sağa dönebiliyorum ne sola😔 hem belim hem kasıklarım hem de bacağım ağrıyor. 30 haftalığım son bir haftadır baya arttı 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun 🤷🏻♀️
Esilam @Melos#117443 ben iki tane sırtıma iki tane kafa altına iki tane de sırtıma koyup kendimi sabitliyorum çok rahat ediyorum ☺️