Pammuk bende pcos hastasıyım canim yaklaşık 52 tane yumurta toplandı daha sonra 1 ay dinlendirmek istedi doktorum ve ilaclarin etkisi ile hala gelişen yumurtalarım vardi o yüzden bide onları durdurmak için igne ilac kullandım ohss olmadi ama ihtimal var benim esimdede problem olduğu için 52 yumurtada 4 döllenme yaşandı ilk transferimiz 2 taneydi negatif sonuçlandı ben yaklaşık 2 sene kadar ara verdim dinlenmek istedim cok yorulmuştum 2020nin eylülünde tekrar transfer için tedavi basladi gene iki embirio transferi oldu cok şükür ikizlerime hamileyim sana naçizane tavsiyem ne cok umutlu ol nede umudunu kaybet hareketlerine sınırlama getir bol bol su iç ve olabildigince dinlen saglikli beslenmeye özen göster erken test yapmaya kalkışma cunku pozitif hamilelik olsa bile negatif idrar sonucu verebiliyor buda seni olumsuz etkiliyor 14 gun sabir et dualarla Allahtan iste rahmine bebeklerin konulduğu andan itibaren konus onlarla sıkı sıkı tutunun bana de bebeklerinle pozitif konus hersey cok guzel olacak bide doktorun transfer ve sonrasi için cronone jelmi verecek prolutex iğnemi verecek bilmiyorum ama ben ilkinde jel ikincisinde igne istedim jel beni çok rahatsız ediyordu hissiyat olarak iğneler daha iyi gibi geldi bana benim deneyimim bu biraz pahalı ama evlatlarımız için herseye değer