bdrmmgla 16+3 haftalık ikiz gebelik bekleyenler ne zman hissetmeye başladınız ben hala hissetmiyorum normal mi
ratatosk bdrmmgla 19 hafta dolduğunda hissettim ilk ikiz diye erken hissedersin dedi çoğu insan ama öyle olmadı 😁
Sumeyraaa32 bdrmmgla 17. Haftam gibi icimde boyle kelebekler ucuyo gibi hissetmistim ilk cok farkli bi duyguymus gercekten smdi 19+6 yiz sukurler olsun 1 haftadir aksamlari ozellikle sol tarafima uzaninca hareketlerini minik minik hissediyorum
Hmeyyyra bdrmmgla bende henüz hissedemedim 2.gebeliğim 17+4 ilduk ikiz diye erken hissederim deyip kaç haftadır beklemedeyim tık yok
MiniCooperAnne @bdrmmgla Ilk gebelligin ise normal canim. Ben de cok gec hissettim 20 kusurlerde. Pit pit bir seyler oluyordu, hatta kendi kalbim saniyordum.😅
Ikizannesiiiii Ikiz de olsa ben de geç hissettim öyle aşırı hareketli bile degillerdi hiç endişe etme
MiniCooperAnne @bdrmmgla Ah hic aklina kotu seyler getirme, gec de olabilir, erken de.. guzel dusun. Guzel olsun her zaman. Minnak da etkileniyor bundan cunku.. Annenin modu neyse onun ki de o oluyor. ❤️