aeminegmss Ayrıntılı ultrasondan sonra yada önce kız deyip erkek erkek deyip kız olanlar oldumu? Hanımlar kaçıncı hafta iken demişlerdi
Uzumlukek aeminegmss bana 12 haftalıkken erkek bebeğe benziyor dedi 16 haftada asistan doktora denk geldim söylemedi cinsiyeti 18. Haftada kız dedi doktor detaylıya girmedim hala fakat 18den sonra değişir mi bilmiyorum
Berfin2121 aeminegmss canım benim 12.0 günlüken doktor baktıgı gibi kız yüzde 90 bana nedense inandırıcı gelmedi gülşen hanımda kız dedi herkex kızdır diyor çok şükür bi oglum var da ama ısrarla hep rüyamda oglumda gördügüm rüyaları yanı oglum oldugunu görüyorum ve içimdeki seste erkektir diyor anlamadım giti kafam çok katişık oglumda 12 hafta gitigimde başka doktor beli degil demişti 14 ögrenmiştim
esinaltintaas aeminegmss Banada yüksek bir oranla kız dedi yanılma payim çok az dedi doktorum sonra 17+4 erkek dedi ama hiç durmadı benim bıdık sonra detaylıda ikinci bir göz yine görsün cinsiyeti dedi Perşembe günü gidicem bakalım kesin birşey bekliyorum artık
Aysegulyksl aeminegmss bütün taramalarımda erkek denildi bugün kız olduğunu öğrendim 21+4 beklemek en iyisi
Berfin2121 Uzumlukek ya benim anlamadıgım erkektir diyip nasıl kız oluyor hadı kız sonrada erkek olsa biraz normal çünkü çıkıntı küçük olabiliyor gelişmemiş yada görmemiş olabilirler de bilmiyorum ki
Feyzakpln aeminegmss Berfin2121 bana ilk 3 ay yüzde doksan erkek dediler sonra kıza benziyor dedi doktorum detaylı ultrason a girdim kız dedi şu an yüzde yüz kız deniliyor
Uzumlukek Berfin2121 aynen bende anlam veremiyorum 12. Haftada çıkıntı görmeden erkeğe benziyor diyemez herhalde ya da kordonu bazen erkeğe benzetiyorlarmış erkek olup sonradan nasıl kıza dönüyor anlamadım ama hissiyatım en başından beri hep erkek diyor Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli versin inşallah hepimize
Berfin2121 Uzumlukek benimde aynı şekil hata eşimin bile hisleri kuvetlidir eekek hisediyoruz doktor kız dedi 12.0 da
Melis1234 Banada 12 haftada kıza benziyo dedi sonra detaylıya girdim 100 💯 kız dedi bende hep erkek görüyorum rüyamda hep içime erkek doguyo tabi hayırlısı ilk bebeğim benimde valla artık pembis pembis aldım biseyler bende😅
aeminegmss Aysegulyksl Haklisin canım benimde 22sinde ayrıntılı ultrason var bakalm ne diyecekler psikolojim bozuldu kendi kendime ağlıyorum durduk yere