Hfz1818 sutlaacc doktorunla görüştün mü bsy dedi mi? Bnde igne gununu sayarsak bugun 14.gun birazdan kan vericem.hamilelik testi yaptn mi?
sutlaacc Hfz1818 perşembe gideceğim bakalım. Çok çok silik çıkmıştı . Bugün kan verdim işte. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Hfz1818 sutlaacc bnmde cok silik hic umudum yok catlatma ignesnden snra negayifken pozitife döner mi acaba.insallah yukselir degerin
derindemir esra572 aynen cuma verin bir kan ama kese için en mantıklısı betanın en az 2500 olması.birbirimizi haberdar edelim.sizde hayırlısıyla hörün bebişinizi inş🥰🤲🏻
derindemir aslidbd çokkkk ama çok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Rabbim sizinde gönlünğze göre versin🥰🤲🏻
derindemir aslidbd prowomen canım.adet biriminden yumurtlamaya kadar kullandım ama kullanacaksanız adetim 2 ya da 3. günü başlayın.denediğim ay hamile kaldım.sadece karında şişlik ve biraz ağrı yapıyor ama hiç umrum olmadı benim
derindemir Nazliasel vallaha ben gizli kullandım🙈ayrıca bitamin bildiğiniz.folik asit bile var içinde.bir de ovülasyon mutlaka kullanın
derindemir bireylulmeselesii yaklaşık 6-7 gün vardı canım.çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için🥰💜
derindemir Aysen3434 aminnnnn inşşş.vallaha 3 gün neler çektim.tekrar kan verene kadar.Rabbim bu sefer inş kucağıma almayı nasip etsin🥰🤲🏻🥳