Hcr15 Arkadaşlar doktorum bana tahmin üzerine kıza benziyor dedi siz kızınızın olacağını ne zaman öğrendiniz kaç haftalıkken doktorunuz söyledi cinsiyetini ?
iremakar35 Hcr15 12+5′te söylemişti ama bi sonraki kontrolde kesin belli olur o yüzden ben de emin olamıyorum ama baya alıştık gibi kıza 😄
Tugcee17 Hcr15 12.haftada öğrendim ense kalınlığı ve ikili test için gittiğimde ☺️15.haftada netleşti ☺️🙏🏻
Elfu iremakar35 kız da pek yanılmıyorlar bize ilkte 12 haftalıkken cıkıntı var ama net söylemek için 15 haftayı doldur denişti erkek diye düşünmüştük yanılmaz diye cnku kızımı 11 haftalıkken doktor kıza benziyoe dedi kızdı buda çyle olur sandık 😁erkek diye beklerken kız oldugunu öğrendik çok şükür 2 kız annesi oluyorum
Hcr15 Tugcee17 ikili testte belli oluyor mu ya bende yaptırdım ama sormak hiç aklıma gelmedi bilmediğimden 😒
Tazeanne95 Hahahh12 ikili taramada normal karından mı bakıyolar bilmiyorum hiçbişey yeni hamileyim merak ediyorum🙈
Elif0801 Hcr15 benimde doktorum kıza benzettim dedi ama kesin bisey söylemedi 12+3 tü gittiğimde bı sonraki randevumda kesin öğrenirim heralde 🙏🤗
doga21 Bana 15 gün önce erkeğe benzediği, bugün ise %70 kıza benzediği söylendi. Doktora göre 13+3. Son adet tarihime göre ise 12+2 🥰 1ay sonra net söylenir dediler 🤦🏻♀️ Çok mutluyum erkek yada kız🌸 herkesin bebeği sağlıkla gelsin inşallah ♥️
Hcr15 doga21 evet çok küçük olduğu için tam belli olmuyor o haftalarda doktorlar tahmin üzerine söylüyor herkesin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler de 🙏🏻🥰🥰
harece Hafta kız dedi doktor hatta iddiaya girdi. 17. Hafta başka bir doktora geçtim kız dedi. 18. De rutin kontrolde yine kız dediler. Bacaklarını açtı gösterdi babasına zaten 🤭