Purpura26 Kızlar mutlaka bir bakın derim. Bilenler biliyor ama bilmeyenler için söylüyorum gerçekten fiyatları çok uygun ve kalitesi güzel. Benim için %100 pamuk olması önemli. Çoğu instagram sayfasında bu sitede ki ürünler iki katı fiyatına satılıyor. Önce buraya bir göz atın derim. https://hizliresim.com/CGfZ5m
ErsiNuray Purpura26 bnde ilk.kizimda herseyini burdan aldm. Yine ordan almayi düşünüyorum cok guvenilir bi site ürünleride cok güzel kaliteli
Tansuuuuu Kızlar bu site güvenilir mi daha önce alışveriş yapan var mı kalitesi nasıl acaba ürünlerin bebekler için? Şimdi baktım da fiyatlar gerçekten çok uygun.
Purpura26 Tansuuuuu Ben aldım işte canım resmini de yükledim. Arama yerinde arat sitenin adını daha da çok var alışveriş yapan hatta şimdi bişiler daha bakıyorum yine alıcam
Zeliiiss Tansuuuuu ben arkadaşımın bebeğine hediye almıştım 1 senedir kullanıyor rengi bile solmadi biraz büyük almıştım küçüklükten kullanmaya başladı hala deforme falan olmadi
Ortmenanne16 Tansuuuuu ben alışveriş yaptım canım aynen göründüğü gibi geldi harika yıkadım ettim ne solma ne çekme hiç bişi olmadı 🙏🙏
Purpura26 Fatosdvrc Bende şimdi 5 takım daha sipariş ettim. Keşke yeni doğan ve 3 aylıkları alırken de burayı bilseydim. 6 aylıkları burdan tamamladım 😊
Ebruuka Bende sürekli burdan alışveriş yapıyorum gerçekten çok hesaplı çok güzel kargolanıp geliyor not bile yazabiliyorsunuz