BebegimleYeniHayat_34 Ebru-001 sleepy yeni doğan beyaZ paketli mavi yazılı olan içeriği de gayet temiz
Ebru-001 Carpe-diem BebegimleYeniHayat_34 Portakalgeliyor bez olarak da mı sleppy kullanıyorsunuz kızlar 😀
Portakalgeliyor Ebru-001 Valla canım ıslak mendili almadım daha indirim varken para olmuyor malum hem para hem indirim bekliyorum 😂 Bez konusunda sleppy tercih ettim bio da alabilirdim bilmiyorum ama çok içime sindi Baby turco da kenara koydum içeriği beni memnun etti açıkcası 1 numara 2 paket aldım çok kullanılmıyormuş :) 2 numara 4 paket 3 numara 2 aldım baby turco 1 -2-4 numara 1 paket 3 numara 3 paket aldım kalıp farkı var diyolar bilmiyorum en çok giden bez numarasıda 3 müş 😂😂😂😂😂https://imgyukle.com/i/N5zpjj
Portakalgeliyor Ebru-001 1 numara da 40 tane var 😂 hastaneye 10-15 götürüyormussun yanında ee 2 paket var kaç günde biter 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 🙄
Portakalgeliyor Ebru-001 migrosta sleppy bebek bezi 2. Alımında %60 indirimle 14 tlye geliyor toplam 50 tl ödüyorsun kısacası 😂🙏🏻 Devam ediyor diye biliyorumm
Ebru-001 Portakalgeliyor ay hemen bakayım tesekkür ederim 1no küçük diyorlar baktınmı açıp canım nasıl ebatı
Portakalgeliyor Ebru-001 öyle diyolarda her bebek bir değil 2-5 kg arası kullanıyor 🙈🙏🏻 Sen 1 paket al dursun ikinciyi 2 numara alırsın :)
Ebru-001 Portakalgeliyor kız uygulamadan 1 numara bir tane digerinide 2numara ekledim 30tl düştü sepet indirimi tanımlndı iyiki haber verdin😀
Portakalgeliyor Ebru-001 buarada baby turco trendyolda 9.90 a düşüyor bazen onuda takip et 😂 oda güzel bence
Ebru-001 Portakalgeliyor bakalım popislerne hangisi iyi gelecek onuda deneriz kuzum sen kaç haftalıksın🥰