DenizzzT 13 haftalık hamileyim kalp atışlarında tuhaflık hisseden böyle kuş çırpınıyormuş gibi hisseden var mı?
Minnosunannesi DenizzzT 16. Haftadayım. Kalp kapak yetmezliği var doğuştan. O yüzden normal Doğum yapamıcam
Bhr34 Bende oluyor canm 13 haftadayım ama çarpıntı normalmiş kan basıncımız yükseldiği için oluyomuş öyle dedi doktor
DenizzzT Bhr34 benim 9. Haftada olmuştu 1 hafta sonra geçmişti şimdi tekrar oluyor kalbim normal ritminde atarken arada bir tıklama atlıyor çok ürkütücü umarım bir an önce geçer çok stres oluyorum 🙏🏻😞
Bhr34 DenizzzT bende ilk başlarda korkmuştum ama doktor normal olucak diyince kabullendim sende stres yapma sakince otur nefes al korkacak bişey yok zaten alışıyosun mecburen 😂😂
Bhr34 DenizzzT bende ilk başlarda korkmuştum ama doktor normal olucak diyince kabullendim sende stres yapma sakince otur nefes al korkacak bişey yok zaten alışıyosun mecburen 😂😂
Nhrdrn85 Haftadayim ve bende son 3 haftadir gunde birkac kez tekleme birden hizli atma ve tekrar tekleme gibi durumlar oluyor.cok korkutucu bir durum ama yapacak bisey yok vucut bebek icin fazladan efor sarfediyor..dogumu bekliyorum gecmesi icin🙂