Derinsel Tatliskoo evet yer daraldığı için hareketler kısıtlanıyor olabilir belki benimde ilk gebeliğim olduğu için gerçekten ne nasıl olmadı pek bilmiyorum ama hareketlerde bir fark yok eskiye göre belki daha az ama daha güçlü diyebilirim
Gurbetkusu_43 Derinsel Hiç düşünme canım ablam ilk bebeğini tam miadında soğurdu kızı 2.600/700 gram birşeydi ama sütü yaradı maşallah bi kaç ayda tosuncuk oldu bizim kız 😅 o yüzden düşünüp stres yapma bence gayette güzel kilosu ve doğuma kadar da alacaktır inşallah o daha kilo
Derinsel Gurbetkusu_43 inşallah sağlıkla gelsinler önemli olan o da insan yine de düşünüyor işte güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🧚🏻♀️💚
Tugcee17 Cjdjdj bende 34+4 te gittim kontrole 2070 gr çıktı . 1 hafta geriden geliyor dedi . Ama kordon akımı , hareketleri , suyu gayet iyi sorun yok dedi . Kilodan dolayı bende endişelendim
Cjdjdj Tugcee17 doktor sağlık açısından bi sorunu yok diyorsa hiç stres etme illaki doğana kadar alır dikkat edin üzerinde durun almadıysada yapacak bişi yok vallahi herşey allahtan gelir zayıf çocuk doğsada önemli değil 2 kilo doğup sonradan kilo alan bebekler gördüm