Betlgkcee Mujdeicel bende 34+3 haftaligim karnım taş gibi hareket ettikçe bagirasim geliyor biyandan oynayinca çok şükür Allah'ım diyorum artık doğurmak istiyorum 🙄
gizemgnll Mujdeicel benim de öyle canım 36+6 oldum , 30dan beri böyle, bazen acımıyo normal bi hareket ama bazen de o kadar acıtıyo ki sanki içerden tırnak batırıyo, etimi sıkıyo falan gibi..
Arven Mujdeicel Olmazmı yeri daraldıkça bebekte büyüdükçe hareketleri daha fazla can acıtıyor özellikle nasıl yapıyor bilmiyorum ama yan boşluklarıma bazen öyle tekmeler atıyoki acayip irkiliyorum
Mujdeicel Essa sadece hareket ettiğinde acıyorsa sancı değildir herhalde diye düşünüyorum 🤔🤔 bizim minikler annelerine çektirmeyi seviyor 💖💖
Meryemak Betlgkcee aynen bende 34+3 haftalığım bazen. Çok acıtıyor hamileliğim çok güzel geçiyordu 33. Haftaya kadar 😒
Betlgkcee Meryemak benim hamileliğim zor geçti ilk 4 ay mide bulantısı kusmaktan kan geliyordu artık onlar geçti kuyruk sokumu ağrısı bacaklarima çok kramp giriyodu bunları atlattım şimdide çok sisiyorum ayaklarım bile kaldiramiyor artık bacaklardaki ödemi sonumuz hayır olsun hepimizin bir avazda kurtuluruz inşallah 👶
Meryemak Betlgkcee allah yardımcımız olsun sen baya çekmişsin ya ben hiç anlamadım hamileliğimi ne kusma ne tiksinme hiç bişey olmadı şimdi zor geliyor 🤦🏼♀️ Amin canım amin
Sumbul Benim de soluğum kesilir gibi oluyor, canım yanıyor baya açıkcası. Sonra karnımı çok hafifçe okşuyorum konuşuyorum bebeğimle🙏
Ceylan12 Mujdeicel cnm ben 35*4 oldum eskiden hareketleri cok hosuma gidiyodu simdiyse birazcik hareket etinde canim cok yaniyo ozelikle tekme atinda yerleri dar oldugu icin zolaniyolar rabbim evladlarimizi sag salim kucagimiza katmayi nasip etsin inshallah
Betlgkcee Meryemak çok şanslısın banada şimdi iyi geliyor kusma yok kramp yok sadece penguen gibi yürüyoruz işte tosbik tosbik ayaklar şiş karın kocaman😁