Didrm Merhaba anneler sizinde hamile kaldiginizdan beri cildiniz kuru mu sabah uyanınca kupkuru cildim
Nnuurrr Didrm 27 haftalık hamileyim benim de çok kuru doktorum nemlendirici verdi onu kullanıyorum faydası var biraz daha iyi
Esraa12 26 haftalık hamileyim hem kurudu hem sivilce hemde küçük küçük lekeler bazen cildim için üzülüyorum ama herseyin çözümü var bebişler sağlıklı olsun da 🙏😊
Didrm Esraa12 evet en önemlisi tabı saglıklı olsunlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah hepımıze nasıp etsın saglıklı kucagımıza almayı bebelerımızı🙏🏻
Elifff25 Didrm benimde 7 haftalıkken başladı ama aşırı nasıl desem kuru bile hafif kalır pul pul dedi dökülüyordu cildiyeye bile gittim şuan 11+5 im yeni yeni düzelmeye başlıyor
Ozlemyuksel58 Didrm benimdi aynıydı. Normalde egzamamda vardı ztn hamilelikte arttı. Şuan cildim sudocrem sürüyorum baya faydası var
masalsmomm Didrm deri döküyor gibiyim normaldede kuru cildim ama hamilelikten sonra pul pul derim dökülüyor gece oluncada karnım bacaklarım kuruluktan kasınıyor kalkıp krem sürüyorum anca rahatlatıyor