papatyaanneee Kızlar gyno ferro sanol verdi doktorum. Aranızda kullanan var mı? Mide bulantısı yapar dedi doktorum sizlerde yaptı mı ? Nasıl içtiniz gecemi gündüz mü ?
160620 papatyaanneee ben aylardır kullanıyorum sabah kahvaltıdan önce aç karnına. Mide bulantım hiç olmadı benim. Doktorum da bulantı veya kabızlık yapabilir demişti. Kabızlığı da ara sıra yaşadım
elcindefne papatyaanneee ben de kullanıyorum, sabahları troid ilacı kullandığım için akşamları yemekten ya 2 saat sonra ya da yemekten 2 saat önce içiyorum hiç mide bulantısı yapmadı.
Mutiess papatyaanneee ilk 1-2 hafta bende mide bulantısı ve halsizlik yaptı daha sonrasında bünyen alışıyor ve herhangi birşey olmuyor hemen kahvaltıdan önce içiyorum 🙏🏻
Melek_55 papatyaanneee bende kullanıyorum canım süt ürünleriyle birlikte arasında 2 saat olması gerekiyor o yüzden gece yatmadan önce içiyorum mide bulantısıda yapmıyor
papatyaanneee elcindefne Akşamları içilebilir o zaman ben yatmadan içsem mide bulantısı yapmaz belki diye düşündüm
Aysun1983 Mutiess kahvaltıdan süt ve süt ürünleri tüketimi yapıyor musun ? Bildiğim kadarıyla aralarında 2 saat olması gerekiyor cnm
Ozge_kynr Bana da verdi doktorum fakat içemedim. Benim öncesinde de bulantim vardı ve bu ilaçla birlikte bulantılarım dayanılmayacak hal alınca bırakmak zorunda kaldım.
Aysun1983 papatyaanneee öncesine sonrasına 2 saat koy yeterli olur ben akşam da süt içtiğim için yapamıyorum cnm akşam içmeyi sabah kahvaltı yapıyorum 2 saat sonra tüm ilaçlarımı alıyorum sonra 2 saat daha süt ürünleri tüketmiyorum 🥰sana akşam içmek uygunsa öyle yap bence
papatyaanneee Gunessinannesi1 süpermiş bende öyle yapayım bari mide bulantılarım geri gelecek diye çok korkuyorum yeni geçti zaten 😔
papatyaanneee Melek_55 Sağol canım bende öyle yapmayı düşünüyorum. Akşam sütümü içsem yatmadan önce ilacı atarım mis gibi mide bulantımda olmaz 🥰
1_minik Hamileliğimden önce kullandım ben dahiliye doktorum vermişti…midem de ağrıdığında için tok karnıma içiyordum istersem gece yatmadan da içebiliyordum…
Senayyalcin papatyaanneee kapsül olanından yazmıştı bana bağırsakda çözünen gerçekten bana iyi gelmedi midemi bulandırdı başka demir ilacıma geçtim
Birkiz papatyaanneee ılk hamılelğimde de kullandım sımdı 2 gebelık yıne kullanıyrum herhangı bulantı kabızlık falan yapmadı yalnız afedersın buyuk tuvalet siyah gıbı oluyor başkada bısey yok
mercimekkoftesi1 Ben kahvaltıdan 1 saat önce içiyordum bulantı falan yapmamıştı ama inanılmaz bi kabızlık yapmıştı. Şimdi değiştirdi doktorum gynoferro kullanıyorum