Cjdjdj Pamugunannesi1 yok çok erken seninki daha en erken 16. Haftada başlar ben ozaman hissetmiştim canım
Leyla_33 Pamugunannesi1 ben şu 16+1 ama 15 haftalık iken hissettim ve ilk gebeliğim. Kulağım hep miniğimde😂
Cerotti30 Pamugunannesi1 Mlk8 Pamugunannesi1 benim 16. Haftam ve 3. Çocuğum hala hissetmiyorum bendemi problem var anlamadım 😀🤷🏻♀️
Pamugunannesi1 Cjdjdj Kişiden kişiye değişiyor mu acaba bu çok net değil hafif hissediyorum bazen hergün değil ama nadir böyle
Mlk8 Pamugunannesi1 olamaz diyemem ama ilk gebelikte hissedilmedigini gaz hareketlerinin bebek sanildigini okumustum.oyle bile olsa icinde bisey hissetmesi insani mutlu ediyor 😊 yakında daha sert tekmeleriniz baslar🌸
Pamugunannesi1 Leyla_33 Benimde elim hep karnımda 🤭 O minik hareketini hissettim sanıyorum inşallah annesine tepki vermiştir 😍
Mlk8 Cerotti30 😀 belki ic karnınız geniştir.o cok etkili bi faktör. Ic karni geniş olunca gec hissediliyormus
E-Y Pamugunannesi1 Pamugunannesi1 Benim de ilk gebeliğim. 16 hafta da hissettim ilk diğer hissettiklerim bebek değilmiş onu anladım. Şimdi 20+1 olduk daha net hissediyorum bebeğimi tekmeleri kuvvetlendi sabah akşam tekmeliyor. Az daha sabır hissedersin bir kaç haftaya inşallah 😊
Pamugunannesi1 E-Y İnşallah canım sabırsızlanıyorum bazı şeyler için perşembe kontrolüm var 12+4 olucaz belki doktor az çok tahminde bulunur sürpriz olacak herkese söylemicem kimseye 😅