Mapleleaf Selam kizlar bende hic belirti yok kasilma yalanci sanci vs sizde durumlar nasil hurmaya squata ahududu yapragi cayina plates topuna basladiniz mi ? Ne zaman baslamak gerekli konusalim iste bir seyler
Alperefet Mapleleaf 36+4 bende de belirti yok ama zaten 37 ye kadar erken Doğum oluyor, başlamadım henüz erken doğmasından korktuğum için haftaya yürüyüş ve egzersizlere başlarım diye düşünüyorum doktorla da henüz doğumu konuşmadık😬
Memetzeynep Mapleleaf benım yarın 37 sancım gelıp gıdıyor adet sancısı gıbı kasılmalar 1 aydır fazla oldu dönmeye çalıştığım zaman şişleniyor canım
kalben_duam Mapleleaf 32. Haftadan beri sancı kasılma hepsini yaşıyorum hatta durdurmak için ilaç kullandım. Ben ayakta dahi duramıyorum kasılmalardan
Eminos123 Mapleleaf 36 da belirti olmasi icin cok erken daha 40+4 de doguran olarak soyliyim ahududu yapragi merdiven cikma gunasiri iliski bunlara baslayabilirsiniz
Mapleleaf Memetzeynep en azindan belirti var cnm sende ben diyorum acaba ne zaman dogurucam diye soyle 38.haftada dogursam harika olurdu.
Memetzeynep Mapleleaf belırtı var ama tedırgın oluyorum gecelerı kabus gorerek uyanıyorum ilk bebeğim de suyum gelmıstı bundada onunla karsılasacagım gıbı bı durum var sankı
Mapleleaf Eminos123 yaa bende okuyorum burda bende kendimde bi gariplik ariyorum icimi rahatlattiniz ahududu yapragini gunde kac kere icmek gerekiyor acaba?
kalben_duam Mapleleaf inş canım amin hepimiz. Bukadar emek veriyoruz nelere katlanıyoruz allah acılarını göstermesin
Mapleleaf Merveakbb bende baslayim o zmn Tesekkurler cnm soyledigin iyi oldu her seyi yapabilirim 38.de dogurmak icin 😁😁😁
Merveakbb Mapleleaf Tabi canim sguat yap hurma ye sicak duş al beline tut merdiven in çik faydasi oluyo
Mapleleaf Baharbek ya demek ki bebislerin gelmesi bu kadar da kolay degil bekleyelim bakalim ne zaman gelicekler gorucgz 😍
Mapleleaf Ayseguldt yaaaa ins bir an once gelir cnm bekle bekle insan hem sabirsizlanio hem endiselenio bu sureclerde dogurunca yaz cnm takip edicem seni kolay dogumun olsun ins 🙏
Ayseguldt Mapleleaf amiiin hepimizin insallah max 20 sine kadar beklicez 20 ye kadar gelmezse suni sancı verilecek hayırlısını versin rabbim cümlemize♥️