birprensesvebirprensannesi Esya21 Kaç haftalıksınız devamlı tek yerde atma hissediyorsanız evet o hıçkırık 🥰
ilknurrkrc Esya21 ay bendede oldu panikledim kalp atışı gibi tam sol rahim üstünde ama o kadar düzenliydi ki bi süre devam etti
haziranin25i Esya21 anne karnında hıçkıran bebek emme refleksi nin kuvvetli ve iştahlı bir bebek olacağı hakkında yorumlanır bende bunu doğum yaptıktan sonra öğrendim. 😂🙈
kucuktosbik27 Esya21 bende bi emin olamıyorum kaslarımda seğirmemi oluyo noluyo diyorum sol kasığımın üstünde oluyo hep bebek baş aşağı duruyor zaten ama aynı anda harekette ediyor midemde ayakları vuruyor oara noluyo diyorum😅 29 haftalık olcaz 2 güne ☺️
Eslem123 haziranin25i ay hadi inşallah 😂😂bende de çok oluyo pıt pıt ne yesem arkasından hemen ilk bebeğim iştahsızdı
Mzgnormann haziranin25i ben 26 haftalığım her yemekten sonda 3 dakika sürüyor ama sinir oluyorum dursun istiyorum ya 😂
haziranin25i Mzgnormann valla bende öyleydim. Doğduktan sonrada hickirmalari devam ediyor birde baya sinir oluyorlar 😂😂
Mzgnormann haziranin25i kız ben daha çok sinir oluyorum tık tık tık oluyor 😂 takılıp duruyorum öyle yapınca karnımın üstünü kapatıyorum 😂😂