Mavis40 Canlar detaylı ultrsnu kayserıde hangi hastane yapıyor acaba kayserıde yalnızca 3 tane hastane yapıyrms medıcal palace gidiyorum orası yapıyor mu ya da yapan hastane fiyatları hakkında bilgisi olan bana yardımcı olacak olan var mı?
Tugce38 Mavis40 benim doktorum 3 kisi yapıyo demisti ama en iyi 2 doktor varmıs biri mahmut die biride tuncay özgüc dü sanırım biz tuncay beye gittik cok güzel bakıyo ilgisini fln begendik 400 tl di
Beyzaklc Mavis40 cnm bn tekden de kontrol uyumde fakülteye sevk verecekmis detayli icin gunmu veriyor fakukte birde ucretlimi acaba bilgnz vrmu
Bebekesin Mrdical palace yapmıyor kauseride yapan çok az kişi var Mahmut Tuncay özgün ve Mustafa başbuğ bende Tuncay beyde yaptırdım baya uzun süre herşey en ince ayrıntısına kadar inceledi baktı çok memnun kaldım.
Bebekesin Fakülte de filanda bakıyorlar oradakiler de iyi ama muayene olup randevu alman gerekiyor oda Allah bilir ne zamana verirler
Mavis40 Tugce38 ayy cok tsk ederm yarın yaptrmm lazm da acaba sizde telefon numrası var mı rica etsem
Htc38 Mavis40 Canım bende Tuncay beye gideceğim 18 Martta sekreterini arayıp bilgi alabilirsin randevu veriyorlar benim doktorum da Tuncay beyi önerdi çok iyi bir doktormuş kendi muayenesi var bizde oraya gideceği z
Htc38 Mavis40 0506 648 45 26 sekreterinin numarası 0352 221 11 23 ben bu numarayı aramıştım bizzat Tuncay beyle görüştüm sonra sekreteri bana ulaştı randevuyu öyle aldım