Alaca Halsızlık var öğlene kadar ıştahsızlık sonra bol iştah hıcbırsey yapasım yok tecrübelı anneler bılır daha cok kız çocuğunda mı olur yoksa erkek mi🥰😇
melikeyldrm_54 Alaca benim kız çok kötü olmustum 6-7 ay bulantı ilaçlarıyla geçirdim ama arkadaşımla aynı ayda hamile kalmışız onunda kızdı gayet güzel geçirdi bir kere kusmadı bile. Yani cinsiyetle alakası yok canım bence 😊
Sermec27 Alaca valla ilk oğlumda en başından beri cok aktiftim ve cok iştahlıydım şimdi ikinci oğluma hamileyim 23+4 olduk halsizlik ve istahsızlık var özellikle de bu zamanlar zorla yemek yirorum bunun cinsiyetle ilgisi yok canım 🥰
Alyamm_ Alaca Herkeste farklı olur her bebektede bende kız çok ağır geçti 7 ay kustum. Şimdi oğluma hamileyim oğlumda da ilk 3 ay çok kötüydü sürekli baygınlık hissi uyku hali herseyden tiksindim bulantı çok fazlaydı ama 3 aydan sonra geçti
ecembugra53 Alaca canım kız erkek değil 😊 herkes farklı olır herkesim vücudu bir değil bacım erkek bebeğe hamişeudim doğurdum gayette iyi gecti hamileliğin 😊
Mammyy Bununla bi ilgisi yok 4 ay yerimden kalkamadım oğlum olacak arkadaşımda kızı olacak oda aynıydı 🤷🏻♀️