Oykummmm Haftam bitti vajinamdan sızıntı şeklinde su geliyordu doktora gittim eğitim ve araştırmaya git dedi bebeğin suyu iyi alttan acılman yok ama su sızıntısı olabilir dedi eğer öyleyse suni sancıyla doğurturlar dedi basına gelen var mı
Tugceery Oykummmm benim suyum da geliyordu az az ama hic bi doktor farketmedi 41 haftalikken suni ile dogum yaptim kuru sajci gercekten zor
Tugceery Zeynepelf aslinda farkettim ve doktora soyledim ama doktor dogum yaklastiginda akintinin artabilecegine soyleyip umursamadi halbuki gelen suymus dogumda ortaya cikti
Zeynepelf Tugceery ya benimde çamaşırım ıslanıyor ama ultrasonda suyu iyi diyor doktorum mantar ve enfeksiyon var akıntım cok o yuzden ıslanıyor diye düşünüyorum doğum suyu değildir inşallah
CerenCyln Zeynepelf aynı durum bende de var, sabah akşam çamaşır değiştiriyorum illa lekeleniyor.🤷🏻♀️ Önceden beyazımsıydı şimdi sarımsı beyazımsı. Sizinki nasıl?
Tuba18 Benim akıntım eskisine göre biraz arttı doktoruma söyledim bebeğin suyu iyi haftan büyük olduğu için akıntı nın artması normal dedi bende ilk su sanmıştım doktor öyle dedi diye pek takmıyorum enfeksiyon falan da yok zaten
Tugceery Oykummmm olur bebek enfeksiyon kapar o yuzden boyle bir durum yasaniyorsa hastaneye basvurmak gerekiyor vakit kaybetmeden
Eylul2107 Oykummmm 15 dk da bir pecete sirilsklam olurdu snrada dogumu başlattılar enfeksiyon kapmasn die
Zeynepelf CerenCyln her türlü geliyor bazen beyaz bazen sarı bi ara yeşil bile olmuştu 8 aydır geçmedi
Tuba18 Oykummmm hareketleri doktorun odasına girince hep uyur onun dışında sürekli aynı oynar ama biraz daha güçlendi bazen vurunca ağrıyor