Yenianne21 37 hafta sonlarında doğum yapan anneler ??? bebeklerınız kaç kg doğdu 37 sonlarında doğum olursa prematüre grubuna girmiyor değilmi küvezlik durumu olmuyor?
28gamze Yenianne21 37 den sonra prematüre olmuyor artık.ama bu bebekle alakalı bir durumdur hafta olarak daha da büyük olsa ciger gelişimi bebeğe bağlı ama sıkıntı etmeyin.37 sonrası için.38+3 doğum olmustu 3 kilo dogdu bebeğim.suan ikinci hamileliğim 36.hafta giriyorum yarın.hepimiz için hayırlısı saglikla insallah
Memetzeynep Yenianne21 hayır gırmıyor ılk bebeğım 37 bıttı oldu 3150 dedıler ama daha zayıftı sankı suanda ıkıncı kızıma hamıleyım 36+6 olduk bakalım bu ne zaman gelecek
iremelif 37den sonra prematüre olmuyor ve başka bir sorunu yoksa küveze girmiyor . Zaten bebek kilosu az olsa bile ciğerleri geliştiyse küveze almıyorlar solunumunda sıkıntı olursa alırlar yoksa zayıf diye koymuyorlar
Yenianne21 Arass__ cunku doktorumuzun verdgı zamana gore 37+4 yada 5 falan oluyor biraz erkenmı diye korktum aslında
iremelif Yenianne21 ultrasonda görünür mü Bilmiyırum da dediğim gibi zaten 35. Haftadan sonra ciğer gelişimi tamamlanıyor bütün bebeklerde
Fatmasuer Yenianne21 benim oğlum 37.4 günlük doğdu normal bebek 36 dan sonra prematüre bebek olarak geçmiyo 3450 doğmuştu oğlum
archmom Yenianne21 35ten sonra prematüre olmuyor canım . Bir sorunu olmazda kuvezede girmiyor . Zaten sezeryan dogum yapacaklar için sınır 37. Hafta . 38. Haftada genelde dogum randevusu veriyorlar . İçini ferah tut sen . Tehlikeyi atlatmışsınız 🥰🙏🏻