Buketkucuk masallarin maalesef insanın elinde olamıyor ama elimizden geldiğince iyi, pozitif şeyler düşünmeliyiz🌼
198697 masallarin aynen bi de burda olumsuz şeyleri de okuyunca insan ister istemez etkileniyor canım
Mom084 Gulizarerdogan bu bende de var hareketleri inşallah tez vakitte düzene girer hepsinin, 😪 anksiyete ve panik atak var bende de
iikiizler Of hemde nasıl😒 28 haftadayız ikizlerimle erken gelmelerinden çoook korkuyorum sürekli dua ediyorum Allahım hayırlısıyla 36lara kadar gidelim diye
NurrA Gece uyanıp ağladığımı biliyorum iyi mi sağlıklı mı ya onu kaybedersem diye. Ama hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra rahatlıyorsunuz iyi olduğunu biliyorsunuz 😍 Anne olunca onun için endişelenmek kafaya takmak asla bitmeyecek ama en azından hafifliyor 🤗
Esincil masallarin sürekli bebeğe birşey olacak korkusu var bendende hep aklımda sorun çıkacak korkusu var strese giriyorum eşim kızıyor sürekli böyle düşünme diye haklı ama elimde değil 😑
Morvy masallarin ben 14+5 haftalığım henüz bebeğimi hissetmemem çok normal daha zamanı var ama kendimi hiç hamile gibide hissetmiyorum acaba iyimi kalbi atıyormu diye düşünüyorum sürekli☹️
Morvy Gulhan3291 yaa aynı ben benimde hamileliğimin başından beri hiç bir belirtim olmadı halada yok hep kalp atışı varmı diye düsünüyorum😕 14+ 5 haftalığız bizde
Ekvatoral Morvy benim de olmadı. Biz muayene günlerinde hamile olduğumu anlıyorduk eşimle. Tv izlerken felan gebelik belirtileri yaşayanları görünce bizde niye olmadı ki diye kaygılanırdı garibim. Siz herkese de dillendirmeyin bazı şeyleri. Bana nazar değdiğini düşünmeye başladım neredeyse. İştahımda azalma olmadı bulantı kusmam vs de olmadı. (Tedaviden kaynaklı başka sıkıntılar oldu) Büyük Kaynım gelmişti sürekli iyi iyisin sıkıntın yok. Ağrın vs de yok. İyi yiyorsun. Dedi durdu gidene kadar ki beni 24. Hafta gördü. Ağrılarım olmaya başladı. Ara ara bulantım iştahsızlığım da başladı.
Gulhan3291 Morvy bende ayni durumdayim inanki. Kontrolum pazartesi normalde ama cuma gunu gidicem dayanamam pazartesiye kadar😀😀
Ekvatoral masallarin annelik duygusu biraz biraz yaşanmışlıklar biraz yapı ve bence biraz da forumda okuduğumuz şeyler etkili oluyor. İlk başta ikiye katlayacak mı sonra kese görünecek mi kalp sesi duyulacak mı yeterli gelişme sağlanacak kı ikili test ayrıntılı ultrason neden hareketlerini hissetmedim daha. Hissettikten sonra durgunlaştı bir sıkıntı mı var. Sonra da doğum korkusu doğum sonrası bebeğe bakabilecek miyim. Bence herkes yaşıyor bunları. Bazılarımız endişe ve kaygılarımızı dizginleyip yönetebiliyorken bazılarımız bu güzel süreci kaygılı ve gergin geçiriyoruz. Hele ki bir de bu aşamaların birinde en ufak tereddüt yaşadıysak daha bir katlanıyor. Ben kendimde olumsuzlukları okumayarak dinlemeyerek biraz azaltabildiğimi düşünüyorum. Bol bol örgü örüp Kur’an-ı Kerim ve kitap okuyarak vaktimi geçiriyorum.
Morvy Ekvatoral evt nazara bende inanırım bana genelde sen şanslı gebelerdensin derler inşallah öyleyimdir diyorum nazara gelmem inşallah
Peraaaa Bende tüp bebek annesiyim, zor elde edince, ekstra panik oluyorum Günler geçmiyor sanki doktora gidene kadar Önümde detaylı ultrason var.. Korkuyorum.. Ama sanırım forumda etkiliyor Olumsuz bişey okuyunca kaygım 2ye katlıyor
Morvy Gulhan3291 benimde haftaya cuma ama tutuyorum kendimi bende birkere dayanamayıp gitmiştim çünkü gereksiz endişe etmişim yine ediyorum ama tutuyorum kendimi. Tek tesellim haftaya cuma cinsiyetini öğreneceğiz gösterirse tabi kendimi 🙊