[silindi] yesilimsi biraz önce dayanamayıp yaptım test tek çizgi yani umutlanmaya da gerek kalmadı bu ay. Olsa çıkardı demek ki bir hafta var adete. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
yesilimsi [silindi] hayırr hiç ümitsizliğe düşme daha vaktin var bi gün iki gün önce bile tek çizgi çıkıp geçince öğrenenler var herkesin idrara yansıma düzeyi aynı değil. geç döllenme mevzusu var birde
BsraAktr yesilimsi evet 7 gün varken heyecandan dayanamadım gittim acilde kan verdim canım 1-2 saate çıkıyor zaten sonuç🙏
[silindi] yesilimsi yumurtlamayı geçeli sekiz gün oldu doğru söylüyorsunuz belki dediğiniz gibi geç döllenme olacaktır belki sekiz günde belli olmaz. teşekkür ederim yorumunuz için.umut oldunuz.❤️
yesilimsi [silindi] yumurtlamadan 12 gün sonra test yapın diyorlar yerleşme ağrılarıdır yaşadıkların inşallah 🥰
yesilimsi derindemir nasıl olsa 2gün sonra kan tahlili yaptıracağım diye vaz geçtim çok zor geldi gidip almak şuan ama tahlilden sonra yazarım inşallah☺️
esra572 yesilimsi kaset testi acmadan önce nasıldı ben hep yapardım bunu kaseti açınca çift çizgiyi silik görürdüm
esra572 yesilimsi hadi hayırlı olsun o zamnnnnn❤️yeni hamis sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim