archmom Nur_tanem çok güzel bir süreç . Bitsin istemeyeceksin inan bana . Bebeğinin 4 boyutlu resimlerinide göreceksin 🥰🥰😍
Nur_tanem archmom 😍😍😍 kızımda acemi idik hiç hatırlamıyorum nasıl oldu on sene geçti bu bambaşka tecrübe ilk günkü heyecanla gidiyoruz zaten canım benim Rabbimin mucizesi 💙🧿😇😍 bitsin istemem tabi
Nur_tanem Fatmatt aminn inşallah canım sağlıcakla gelsinler bizim de erkek dedi pipiyi gördük çok net ama değişti diyenler de cok kafa karışıyor okudukça blogdaki yazıları 🥴
Soe Nur_tanem rahim ağzı kontrolü, plasentanın aşağıda olması durumu, kanama vs bu durumlarda genelde alttan bakıyolar kontrol amaçlı
Nur_tanem Soe ewet riskli durumda daha emin olmak için bakılıyor galiba aşağıda dediği için bakma gereği duymustu 16 haftalık da yukarı çıktı ise karından da bilir diye düşünüyorum tekrardan alttan bakmayadabilir
Taze_gebe Nur_tanem belli bir haftadan sonra vajinal bakılmaz diye biliyorum ayrıntılı ztn cihazları ileri teknoloji karından bakıyor
Nur_tanem Taze_gebe rahim ağzı uzunluğu için kimi arkadaş bakilabiliyor demiş canım da o yüzden genel görüş alıyorum 🤷 her doktorun taktiği farklı demekki
Nur_tanem Ozlem23 😍 insallah yolundadır herşey kimisi hareket iyidir kolay doğum olur diyor kimiside çok kıpırdama dinlen diyo ortasını bulamıyoruz 😁🤷 hakkımızda hayırlısı
Ozlem23 Nur_tanem 😁 bana doktorum hergun bir saat yürü dedi herkes farklı dusunuyo hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi
Rosesim Nur_tanem masallah miniginize🥰bizim ilk detayli ultrasonda baya ugrastirdi ozamanlar canm hep salgam istiyordu doktor cikolata ye oyle gel bidaha bakalm uyanmis mi dedi ama tik yok,baktim olmuyor bir sise salgam ictim kipir kipir olmus bizim oglan🐣
Nur_tanem Rosesim ayy kendimi gördüm 😂😂şalgam cokguzel fikir ahh bide mide yanması olmasa üstüne gece gündüz çiğ köfte kokoreç yesem diyorum kızımda deli gibi tatlı yerken bunda bambaşka insan oldum şaşırıyorlar 🤭🤭
Rosesim Nur_tanem canim ben hep acisiz salgam iciyordum hic mide yanmasi olmuyordu ama artik canim istemiyor eskisi simdi de tatli yiyorum,bebeklerin de degisiyor bence ne istedikleri ya da onlarla da alakasi yoktur belki bilemiyorum😅
Nur_tanem Rosesim 😂 bahanemiz o acı baharatlı tuzlu şeyler yemezdim ben gece gündüz çikolata ile yaşardim ne olduysa küçük aslandan sonra oldu sonumuz hayrolsun 🤩🫂
kuselcin Nur_tanem 20 haftalık biraz erken degil mi detaylı ultarson için biz 23. haftada baktırmıştık yani hastanede 23 ve 24. haftalar daha uygun demişti bize
Nur_tanem kuselcin bilmiyorum 20-24 haftalar arası olabiliyormuş canım doktorun nasıl uygun görürse bizimki zaten bir hafta önden gidiyordu 21 olarak görünecek ultrasonda
kuselcin Nur_tanem çok güzel bi şey ama dudaklarına kadar bakıyor bagırsaklarına kadar görüyor doktor biz erkek biliyorduk detaylıda kız çıktı 😂
Nur_tanem MervEslinArden o kadar sürse keşke 😍😍🤭 kimisi on dakikada bitti yazıyor neye göre bu kanıya varıyor doktorlar hayret içinde kalıyorum kuzum ya
kuselcin Nur_tanem çocugun hareketliliğine bağlı bizimkisi o gün sadece ellerini oynattı mesela sağ dön sola dön baya uğraşmıştık
MervEslinArden Nur_tanem 38 dk sürdü benim tam iç organlarına parmak sayısına vs hep baktı bana anlattı bak burası şöyle burası böyle biraz duygusal bir hamilelik geçirdim ağlamıştım ordada sakinleştirmek için bu kız çişini mi tutuyor yoksa birşeyler görüyorum gibi espriler yaptı🤤 İnşAllah senin minikte seni üzmez güzel şeyler duyarsın doktordan 🤲
Nur_tanem Ozlem23 yürüyebilirsin dedi bana da yürüyordum aşağıda deyince bu ay yürümedim ev işini yaptım birtek cnm yetti düzelmiş ise pilates yapmayı düşünüyorum inşallah 😍sağlıcakla gelsin küçük meleklerimiz