Seldaderin Merhaba anneler☺️ Göğüs ucu kremi aldım 34+5im şimdiden sürmeye başlasam yaraları sıfıra indirebilir miyim?olduktan sonra iyileşsin değil de hiç olmasın istiyorum bu mümkün müdür?
NaimeYilmaz Seldaderin kımısı sursende catlıyorsun dıyor kımısı surdum catlamadm dıyor ama brlkıde catlayası yoktu😊 bıde erken bıraz gogus uclarıyla oynamak dogumu tetıklıyor bende 35haftadayım 37yi beklıcem sonra gelesı tutar buna yorarım uzulurum..
Seldaderin NaimeYilmaz erkende bir hafta daha bekleyeyim sezaryen olacağım için erken olur doğumum biraz onu belirtmemişim ☺️
NaimeYilmaz Seldaderin yine 38i beklemek zorunda doktorunuz aslında ona sorsanız söyler onlar daha tecrubelı oluor ve en dogrusunu bılır bunuda bana kendı doktorum soylemıstı 🌸
Hlya88 Ben lansinoh aldm dogumdan smra epey sürdüm gogsum yinede yara oldu ve gecirmedi snra 1/2 gun incir beklettim gogsumde canm cok acidi cok yakti ama gecti snrafa gogus pedimi kendi sutumle islayip koydum dahada iyi geldi ... smdi biraz daha iyiyim tavsiye ederim
Ozlemimsin Mrrhaba hiç kremlerle ugrasip para vermeyin bosuna. Zeytinyagi surup dolap poseti sarin yumussk kaliyor ve catlak olmuyor