Deniz95 Haftaya pazartesi günün 24+1 alacağım. Doktora pazartesi mi gitmem gerekir ya da cuma cumartesi gitsem rapor verilir mi acaba? Bu izin sürecinde uzaktan eğitim mi yapıyoruz rehberlik öğretmeniyim yerime biri gelmeyecek
BirMuallime Deniz95 ben cumartesi günü almıştım canım benim de pazartesi 24+1 oluyordu yani 23+6 da almıştım zaten 24. Haftayla uyumlu yazıyor verdiği belgede
Ldy Deniz95 kimi okullarda rehber öğretmenleri uzaktan çalışıyor ve ek derslerini alıyor . Uzaktan sene başı planlamaya göre çocuklara seminer falan veriyor toplantılara katılıyor . Kimi okullarda tamamen ayrılıyor . Bu daha çok müdürlerin elinde .
Deniz95 BirMuallime son adet tarihi mi önemli peki ultrosonda çıkan mı çünkü benim 4 gün gerilik çıkıyor bazen
esma_korkut Benimde 32+0 hafta ortası çarşambaya denk geliyor ama cuma gideceğim doktor o günü 32+0 gösterecek …ayarlarız dedi …
BirMuallime Deniz95 canım açıkçası benim bebeğim 2 hafta önde gidiyordu okulun açıldığı hafta da 23+1 oluyordum bizim okullar açıldı tam zamanlı köy okulundayım o yüzden müdürüm de uygun gördü 1 hafta önce aldım raporu. 1 hafta için öğretmen değişikliği olmasın dedik bir sıkıntı olmadı
BirMuallime Deniz95 normalde son adet e göre veriyorlar yani ama bi kaç günden bi şey olmaz bence ben durumu anlattım verdi doktor