Eylul2107 Kizlar az once uyandim karnim yamuk mumuk olmuştu sert birsey kaburgamin altındaydı karnimin sekli acayip değişmişti taş gbi olmuştu lavaboya gttm az yürüdüm düzeldi kasilmami bu, 39+3gunluk olduk
NefesDeniz Eylul2107 Evet kasılma bu anlattığınız bebeğin tek bir yerde toplanması sertleşmesi yalancı sancılar bunlar..2 saat sürer ve 5 dk ara ile oluyorsa doktorunuza muhakkak haber verin. Bende 32+3 haftadayım başladı arada bir ikiz gebelik benim doktoruma haber vermiştim ilk olduğunda korktuğum için oda bana detaylıca anlattı.
NerminBal Eylul2107 bence değil bebeğin yeri daraldığı için öyle valla doktor zorunlu sezeryan desin olucam normal olacağı yok 😒
Bnselz Eylul2107 evet canım kasılma. Bugun bak bakalım. Belki doğum yaklaşıyodur son haftaya girmişsin. Kasılmayla ağrılar girmeye baslarsa ve düzenli aralıklarla oluyorsa. Yavastan baslamıs demektir. Ama düzenli olması gerek. 👍🏻
Eylul2107 Bnselz evet bugün baya oluyo hafif agrilarda giriyo tas gbi ediyor kendni ay hadi insallah gelsin artk cok yoruldm
NefesDeniz Eylul2107 30.haftadan sonra görülebilen sancılar bunlar çok şükür bir kere oldu bir daha olmadı.