SutlacimiYedimmiBen Hazal12 30 haftaligim çok dönüyorum dönerken sırtüstü 2dk dinlenip tekrar dönüyorum bütün kemiklerim çıtlıyor
Susam1 Hazal12 sanırım herkeste aynı durum var 30 haftalığım bende deliksiz uyku uyuduğumu hatırlamıyorum artık
RuveydaYasin Susam1 hamileliğimi güzel bir şekilde yaşayamamak beni çok üzüyor kendimi toplayıpta güzel bir vakit geçiremedim en başından beri zor bir sürecim var Rabbim herkesin yardımcısı olsun
RuveydaYasin Hazal12 29 haftalığım sabahlara kadar uyumuyorum sağ sol sırt üstü derken bir de nefes darlığı ayrıca hareketsizlik bel kalça ağrısı eklenince bende psikoloji namına hiçbir şey kalmadı ruh gibiyim resmen
miskokulum1 RuveydaYasin malesef benimde hamileliğim çok zor geçiyo, ilk hamileliğim ama hiç Bi şey anlamadım hastalıklardan☹️
Susam1 RuveydaYasin hamilelik döneminde insanların çok mutlu takılmasına anlam veremiyorum zor bir süreç ama işte manevi yönden Rabbim aratmadı çok şükür diyorum sadece.. Ama bir an önce hayırlısıyla bitmesi için ilk andan beri dua ediyorum 🤗
Kubra-kurt-aksoy Hazal12 30+0 günlüğüm bende çok fazla sağa-sola dönüyorum. 1 dk felan düz yatıyorum sonra tekrar dönüyorum. Garip bir döngü içerisindeyiz hepimiz 😅 bebeklerimiz saglicakla gelsin inşallah 🙏🏻