Kenanizm18 Tiredmother öyledir canım cünküm aleyna hanımda başka bi sümeyye ye cevap vermişti :) esasında o sanmıştır arkadaşda ☺️
gea Pnrbltn ben erken öğrendim hamile olduğumu. İlk başlarda ultrasonda görünmediği için mecbur vajinal bakıldı. Şuan 18 haftalığım çok şükür bir sıkıntım Yok. Hatta geçen hafta kontrol vardı vajinal bakıcam dedi açıklık olup olmadığını görmem gerek dedi. Eğer açıklık varsa dikiliyormuş. Çok şükür onda da bi sıkıntı çıkmadı. Ben kulaktan dolma bilgilerle yaşamıyorum sen de öyle yap. Ne duyarsan doktoruna sor.
Almira89 Pnrbltn canim dr bana en son 6 haftalikken vajinal ultrasonla bakti sonra dr degistirdim ve 8. Haftada normal ultrasonla bakti. Dr vajinal ultrasonun bir zarari olmadigi soylemisti.
ToprakVeAnnesi35 Pnrbltn şu safsataları çıkarın artık aklınızdan. Zararı olan bir şeyi dr niye yapsın zaten? Göze alır mı böyle bir şeyi? Ben de 7 haftalık hamileyim her kontrolde vahinal bakıyorlar hem daha net görünüyor hem kalp atışları daha rahat duyuluyor. Zaten vajinanın girişine kadar sokuluyor ultrason. İçiniz rahat olsun😘
Aycann Pnrbltn gebeliğin ilk dönemlerinde belli bir haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyorlar yoksa ilk zamanlar keseyi kalp atışlarını felan göremezler çünkü çok küçük oluyor. Eminim ki burda çoğu arkadaşın ilk muayenesinde vajinal ultrasonla bakılmıştır :)
Denis19 Pnrbltn bende iki hafta fln bekle normal ultrasona gir vajinal a çok gerekmedikce girme derim ben
Pnrbltn Bugün doktora gittim alttan muayene yapmalıyım olması gereken bu dedi yaptırdım ama çok korktum inşalahh birşey olmaz
Esesli Pnrbltn 4-5 kere bakıldı şuana kadar bi sıkıntımız Yok inşallah 24. Haftamızdayız bından sonrada olmaz
ErsinazYlmaz Canim bizim burda hep asadan bakiyolar sadece kalbini 5 aydan sora dinletiyolar zarari var die ben Almanyada yasiyorum 3 aylik oldum daha yukardan bakmadi bile 😊
zehracinar Pnrbltn Zararı yok diyor bütün doktorlar,ki zaten zararlı olsa doktorlar cani değil minicik bi bebeğe zarar vermek istesinler,benim il gebeliğimde kornual gebelik riskim vardı 6 veya 7 kez vajinal muayene oldum ve hiç bişey de olmadı