elediyebiri Hzl Ben Yurtdisinda yasiyorum. Hastanelere gitmiyorsun. Direkt kendi kadin doktorunla devam ediyorsun. Onlarin kendi muayenehaneleri var. Oraya gidiyorsun. Artik gitmelerim 2 haftaya düstü. 16 martta Tekrar gidicem. O zaman sorarim artik. Insallah zamaninda ve Saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza 🙏🙏🙏
Bsmlh Sema05 haftaya carsamba canım kontrolüm 15 gün ara açtı doktorum inşallah iyidir sen naptın gittinmi
zeynepbalci Hzl aslında yaptım biraz kıyafet şimdilik yeterli, ama tamam değil yine de. Kendime de almadım gecelik ped filan. beşik de almadık dolabına da raf kestiricem öyle başlıcam temizliğe ama benim de gözümde büyüyor çabuk yorukuyorum Artık
Hzl zeynepbalci Hım bende çabuk yoruluyorum . bel ağrısı oluyor ayakta kalinca . kiyafetleri yıkadım NASIL ütü yapcam bilmiyorum .
Sema05 Bsmlh gittim cnm ben bugün normalde 31 haftalığım ama bebek 32 hfta çıktı suyu nasi dedim bol su içmeye devam et bırakma şu an için iyi dedi dirence artık bakmicni söyledi nedense ?
Kubraaa_4 Hzl bedenimde sezeryan 5 mayıs dedi kızım erken gelmezse günümüz belli ama bakalm hayırlısı sağlkla alırız kucağımıza inş😍
Ukubrakoc Hzl belki yukarı çıkabilir demişti cuma günü randevum var bakalım ne diyecek ama doğumu tarihi sorduğumda söylemiyor erken diyor
Evinongann Aslekejrnn nstye hiç alınmadınız mı geçen hafta 32 haftalıkken sordum ama zorunlu olmadıkça almıyoruz denildi merak ettim
Aslekejrnn Evinongann yok alınmadım haftaya gideceğim Ozman gircem işallah gerek görmedi doktorum onun için geç başladım
Bsmlh Sema05 direnci kırdı demekki bakılmayacak🥰 bak suyunda iyiymiş bebekte önde zaten direnç olsa 32 uyumlu olmaz kaç kilo olmus maşşah topladı kendını annesi dayanacak🤲🤲🤲