Anne54 Hzl oyüzdenmi sezaryan olmak kararı aldınız canım yoksa sen öylemi istedin. Bir dahaki randevumda benimle konuşur ozaman doğum hakkında
Hzl Anne54 Ben karar vermedim plesanta etrafi kanla çevrili biseymis yani aşağıda oldugu için bebek buyudukce baski yaptığından kanama yi durduramayacaklari için sezeryan zorunlu oluyor plesenta previa da zaten normal olmuyormuş
elediyebiri Hzl benimde 7 mayis. 31+3teyim. Gecen doktora gidene kadar bir sorunum yoktu aslinda Ama Doktor Biraz kafami karistirdi. Bebegin kafasi asagidaymis. Herhalde doktora Biraz fazla asagida geldi ki bana sorular sordu. Hic baski hissediyormusun? Hic böyle bebek disari cikmak istiyormus gibi hissediyor musun? Sancin oluyor mu falan diye. Böyle sorunca da insanin icine kurt düsüyor. Ben o an soramadim Yani o kadar düsünemedim Ama insan merak ediyor acaba Dogum erken mi olacak diye
Hzl elediyebiri Özel mi doktorunuz eger öyleyse arayin msj atin sorun benim de dışarı çıkıcak gibi baski oluyor da doktor şuan bulundugu ortami tanimaya calisiyor bişey olmaz dedi .
Yusrahmet Hzl tam olarak aynıyız plesanta previa var totatlisti marjinale döndü normalde mayısın 10uana kadardı ama şimdi 36 37 dedi 24 nisana gün aldım özelde eger erken dogum olursa devlette yapıcam dogumu
Hzl Yusrahmet Nasil erken olursa devlette yapicaksiniz anlmadim özel muayene ye mi gidiyorsunuz ben gidiyorum da doktor takibi olduğu icin birakip devlete gitmekte istemiyorum ama esimin işleri kötü gitti doğum masrafı zorluycak onu
zeynepbalci Hzl 29+5 olduk biz de 🌸 heyecan başladı daha çok eksiğimiz var onun telaşı başladı ama doğum şeklim ve yeri hiiiç belli değil henüz normalde 19 Mayıs ama prenses ne zaman gelir bilinmez 🥰
Hzl zeynepbalci Alisveris mi yapmadiniz bende kiyafetlerini almıştım ama mobilyasi bu hafta geldi kiyafetleri yıkadım ama nasil utuluycem belim çok agriyor
Yusrahmet Bsmlh neden girecek ki kesin 34 35 dogan bile bazen girmiyor doktorunuz moralinizi bozmasaydı keşke
Bsmlh Yusrahmet çok susuz kalmış olacak o yüzden bide direnç var kilo alımı durmaya başlamıştı dediğinde
denizkizi45 32+2 haftaligim adet tarihine göre 29 Nisan ama sezeryan olacağı için daha erken olucak haftaya nst ye gircem gün verir herhalde
zeynepbalci Maşallah herkesinki ilerideymiş benimki ultrasonda beş gün geri öneriniz var mı anneler 🤔
Hzl zeynepbalci Benimde öyleydi bişey yapmadim ben sut içiyordum sabah akşam bide muz yedim Ama bu aralar midemi yakiyor muz kendi kendine duzeliyor o sonra 4 gün ilerdeydi gecen ay bu ay normaldi . oyle bi ileri bi geri devam ediyor sıkıntı yapma.
zeynepbalci Hzl bende yiyorum içiyorum artırabilirim ama midem rahat şükür. Bakalım ay sonunda gideceğim bende inşallah düzelmiştir 🙏
zeynepbalci Hzl aslında yaptım biraz kıyafet şimdilik yeterli, ama tamam değil yine de. Kendime de almadım gecelik ped filan. beşik de almadık dolabına da raf kestiricem öyle başlıcam temizliğe ama benim de gözümde büyüyor çabuk yorukuyorum Artık
Yusrahmet Hzl evet hem özele gidiyorum 25.haftada kanamam oldu hastanede yattım 5 gün ondada dogum olursa devlete daha çok güvendim ona gidiyorum şimdi 2 haftada bir devlete perinatoloğa gidiyorum ayda 1 özele gidiyorum 36 37 beklerse inşallah risk az oldugu için özelde yaparım ama erken dogarsa devlete giderim çünkü zten mecburi sezeryan oranın küvezi daha kapsamlı oluyor
Yusrahmet Hzl özeldeki takibiniz devam etsin ama devlete gidin eger şehrinizdeki hastane iyiyse zaten perinatoloğ bakıyor daha kapsamlı ilgileniyor benimde ilk gebeligim dış gebelikti ikinci saglıklı dogdu ama bunda bu sorun çıktı 14.haftadan beri
elediyebiri Hzl Ben Yurtdisinda yasiyorum. Hastanelere gitmiyorsun. Direkt kendi kadin doktorunla devam ediyorsun. Onlarin kendi muayenehaneleri var. Oraya gidiyorsun. Artik gitmelerim 2 haftaya düstü. 16 martta Tekrar gidicem. O zaman sorarim artik. Insallah zamaninda ve Saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza 🙏🙏🙏
Hzl BurcuLice İnşallah normal olur ben normaldende sezeryandan da korkuyordum zaten ama iste sezeryan boyle riskli olunca daha çok korkuyorum kanamayi durduramazlarsa diye .
Hzl Bsmlh Hım inşallah girmez benim kuveze girmez dedi ama iste korkuyorum bazen ikinci bi doktora gorunmekte fayda var bi doktora daha sorun isterseniz.