Gurbetkusu_43 dilaraky İnanki hangi değerin 13 olduğunu hatırlamıyorum sadece değer olarak 13 dedi doktorum. Yanlış yönlendirmek istemem ama sezaryen bazen en doğru karar. Ben yurt dışında yaşıyorum burada istediğin gibi ben sezaryen istiyorum diyemiyorsun maalesef. İlla normal olacak diye diretiyorlar ve sıfır açılma sıfır belirtiyle hala bekliyorum. Suni sancı verildi gece bir gibi sancım başladı 12′e kadar çektim sonra suya koydular orada biraz hafifleyince sancım tekrar gitti. Bugün de eve taburcu edildim pazartesi tekrar yatacağım. Doktorlar vücudumun doğuma hazır olmadığını söyledi. Yani daha vakti değilse böyle çok uğraştırır seni. O yüzden hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sezaryen veya normal hiç fark etmez hangisini istiyorsan onu yap ama bu durumda normal çok zor olur. Zordan kastım açılma çok zor açılır en azından benim kendi adıma söyleyeyim benim için öyle oldu ve oluyorda.
Gurbetkusu_43 Dilek_erduann Çarşamba akşamı yattım bu akşam da çıkardılar canım. Dün gece saat 1 de sancım tuttu sabah 12′e kadar sonra suya girdim o biraz rahatlattı sancı baya azaldı. Sonra doktorlar baktı vücudum doğuma tepki vermiyor eve çıkın dediler. Pazartesi tekrar yatış yapacağız. Çok zor hiçbir belirti olmadan kuru kuru sadece sancı çekmek. Ben gece resmen doğum sancısının kısmi sancısını çektim ama baktılar tık yok hatta vücudum sancıya da belli bi süreden sonra cevap vermiyor eve yolladılar. ☹️😞
Dilek_erduann Gurbetkusu_43 canım Meryem Ana otu alıp suya koysana bilen biri yapsın ama duaları falan var okuyun köyün suya inşallah acilman baslar
Gurbetkusu_43 Dilek_erduann Onu da yaptım hastahaneye gideceğim zaten suya koydum okudum üfledim hatta hala suda çıkarmadım hiç. İki kutuya yakın hurma da bitirdim ama yok 🥺☹️😔
Dilek_erduann Gurbetkusu_43 Allah Allah niye olmadi ki acaba acilman yumuşaman falan canım korunmasız ilişkiyi de öneriyorlar sperm de rahim ağzını yumuşatıyormuş haberin olsun
Gurbetkusu_43 Dilek_erduann Vakti olmayınca olmuyormuş maalesef 😔 naparsan yap herşey vaktinin esiridir diye dememiş diyen. İlişkiyi maalesef eşim uzak duruyor bebeğe birşey olur diye korkudan yanaşamıyor bide utanıyorum sanki bizi görüyor hisssine kapılıyorum diyo bende çok kızdım kızıyorum bu düşüncesine ama artık saygı duyup geçiyorum maalesef ☹️
Dilek_erduann Gurbetkusu_43 hayırlısı olsun hakkında inşallah habersiz birakma canını da sıkma hiç bebisler kendi karar veriyor doğum zamanına ve şekline
Gurbetkusu_43 Dilek_erduann Tamam canım doğurunca sana mutlaka yazarım o kadar sordun merak ettin halimi unutur muyum bunu 😌♥️
efruzzz Yasemin0518 bende 35+1 oldum hala calisiyorum 2 hafta daha caliscam insallah temizlikten kastiniz ne bilmiyorum ama rutin temizlik disinda birsey yapmayi dusunmedigim icin bu soruya cevap veremicem ama meryem ana otu ile ilgili bircok sey okudum son ana kadar bekle icmek daha faydali olur diye düşünüyorum icemesek de suya koyarlar hic yoktan hurmayi ben 32.haftadan beri yiyorum gunde bir tane bundan sonra 2 ye cikarcam 37 den sonra da allah ne verirse ben dun doktorumla gorustum bebek kafasi asagida squat a simdiden bile baslayabilirsin kasmadan dedi onun disinde perine masajini onerdi ilk dogum oldugu icin acilma cok kolay olmadigi icin simdiden baslamakta sakınca olmadığını soyledi
SeymaK efruzzz bana da bu hafta 35+2deyken perine masajını, yürüyüşü, pilates topu üstündeymiş gibi koltuklardan tutunup esneme hareketleri falan önerdi doktorum benim de ilk ama korktum ya perineyi yapmaya
Brn_mom SeymaK insallah bulursun canim.benimki de tesadüf oldu insallah allah nasip ederde yaparim Yakin olsak sana verirdim kullandiktan sonra 🙂🥰
SeymaK Brn_mom Allah razı olsun canım bugün eşim bi aktarcıdan rica etmiş toptancısına sordurmuş bulmuş çok şükür 🤲🏻🥰
Brn_mom SeymaK ya cok sevindum canim rabbim.hepimize kolaylik versin insallah şu mübarek günler de dualarimjzj kabul etsin sağlıklıca alalim kucagimiza insallau
efruzzz SeymaK ayyy sorma ben denedim de canim acidi ya beceremedim tek basima diye dusundum esim de acikcasi bu konuda cok hassas yane canimi yakmaktan korktugu icin o hic yapamaz ben perineyi yapamayacak gibi olursam bile zaytinyagi ile yapabildigim kadar masaj yapim belki yumusatir perineyi tam yapip esnetme islemini yapamasam bile diye dusundum hatta post bile actim yapan varsa taktik alim diye de kimse cevap vermedi
SeymaK efruzzz doktorum bana içten değil dıştan yap dedi içten bazen kanama olabilir dedi ama denemedim de hiç valla bilmiyorumki 😂
Gurbetkusu_43 Dilek_erduann Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim ♥️ İnşallah ya o evreye gelmeyi çok istiyorum 😞
Gurbetkusu_43 Tuba-27 Açılmayı kolaylaştırıyor canım. Ama doğumun yaklaşılırsa öyle ⅘ tane işe yaramaz günde 10/15 tane Yemen lazım. Ben iki günde bir paket bitirdim ama hala bana mısın demiyor sen düşün.