BetuLenes kızlar 19+6 haftalık hamileyim detaylı ultrason için 9 temmuza gün verdiler kafam karıştı acaba geç mi oluyor 🤔
Ilkgozagrimiz BetuLenes valla baba 18 ile 23 arasinda yapildini soylediler bende 22 haftalikkan yaptircam o zaman gun verdiler ustune bakmiyolar gec diye
BetuLenes Mutlulugum öylemi sağol canım valla sabahtan beri içim içimi yedi geç oluyor bakamayacaklar diye 😊
Aygulyukselaydemir Yaa bende 15haftalık hamileyim benim bebeğim ultrasonda çok hareket etmiyor normal mi? Cinsiyeti de daha belli değil
Mutlulugum Aygulyukselaydemir Normal. Bende de oyleydi biraz hafif karnima basinca birden kipirdadi. Ultrasonda sende dene canim.💋
BetuLenes Aygulyukselaydemir canım doktora giderken vişne suyu iç çikolata ye faydası oluyor burda okumuştum 😊
Ntugba BetuLenes canım detaylıda yemeyin bende çikolata yiyip gittim doktor epey uğraştı bebek çok hareketli olduğu için sabit olmasi bazi ölçümler için daha iyi oluyormuş
Ntugba BetuLenes evet canım bene hareketli olsun diye çikolata yedim gittim bebek kıpır kıpır doktor bazı ölçümleri yapamadı çıktım biraz bekledim öyle girdim doktor siz bisey yemeden gelin gerekirse biz söylüyoruz demişti
BetuLenes Ilkgozagrimiz 23+6 daha doğrusu kendi doktoruma göre böyle ama gecenlerde acil kadın doğuma başka bi doktora gittigimde 1 hafta ileri söyledi
Mervezngn Detaylı ultrason renkli olan değil mi kızlar internetten baktım 4 boyutlu olanda varmış bebeği net görüyormussun ben hep detaylıda renkli diye biliyodum kafam karıştı