Sulleersoy 30 haftalık olduk neredeyse herşeyi aldım ama ne yıkadım ne de çanta hazırladım. Siz kaçıncı haftadasınız çantaya neler koyacaksınız?
SeymaK Sulleersoy benim doğum Nisan’da 35. Haftadayım ama ben bile daha yıkayıp ütülemedim valla 🤣 önümüzdeki haftasonu kardeşim gelcek yıkıcaz ütülicek ondan sonra da hastane cantamı hazırlarım heralde
Neslihan1903 Sulleersoy 33+3 olduk benim hazır fazla beklemeyin sıkıntı yaşarsınız ağırlaşınca zor oluyor yıkamaya başlayın 🤗
isimsizbiranne Sulleersoy 33+3üm bebek çantam için hastane çantam hazır kendi ihtiyaçlarım kaldı bitek ufaktan onları da hallediyorum sende 32-33 gibi başlasan olur 🥰
Sulleersoy 3MelekAnnesiii açılcası ütü beni yoran bir şey değil moda tasarımcısıyım sürekli dikiş ütü yaptığım için benim için rutin bir şey gibi 😂
3MelekAnnesiii Sulleersoy ooooo o zaman havada karada yaparsın sen o işi bacım dert etme riskin yoksa erken dogum gibi bekle temiz temiz kirlenmiş olmasın son 34 den sonra felan yıka ütüle 😂
Sulleersoy suramilaninannnesi maşallah iyi beklemişsiniz. ben biraz garanticiyim o kadar beklemem herhalde
Sulleersoy Neslihan1903 bende ağırlaşıp hareket edememekten korkuyorum biraz bu zamana kadar hep çok hareketliydim ama artık yürüşte falan zorlanıyorum
Sulleersoy isimsizbiranne yıkasam hepsini 1 günde toparlarmışım gibi geliyor ama çantayı hazırladıkça eksik çıkma ihtimalide var
Sulleersoy Anne54 biz cinsiyeti öğrenince hemen başladık alışverişe hepsini birden almak zor olur diye yavaş yavaş aldık
suramilaninannnesi Sulleersoy aslında beklemicektim ama bı türlü o çantayı hazırlamak nasip olmadı nedense 😅
3MelekAnnesiii Sulleersoy masallah vaktinde kucagına al cnm inşallah biraz daha bekleyebilirsin yaparım diyosun cunku hem tekrar mikroplar yıgılmıs olmaz cicilerine 😊
Neslihan1903 Sulleersoy yani işte ufaktan başlayabilirsin ama yardım edecek insan çoksa bekleyebilirsin bir de şey insanı strese sokuyor bu bunla yıkanır mı falan 😂😂🤗
Sulleersoy Ortmenanne16 normalde de nefes sıkıntısı oluyor mu sadece yatarken mi? Ben geceleri sıkıntı yaşıyorum daha çok
isimsizbiranne Sulleersoy eksik çıkanı koyarsın canım tekrar nolcak ben öyle yapıyorum hala ekliyorum bişeyler aklıma geldikçe bi günde hazırlayıp kapatıp kaldıramıyorsun çantayı 😅 ama yikama utuleme isi evet bi gunde bitiyor