Selamlar 🌿
Kızlar 38+3′teyiz. 37+6′da doktor değişimi yapmak zorunda kaldım daha önce de bahsetmiştim burada. Kısaca özet geçeyim bu sürece kadar takibimi yapan doktorum “bebeğin eşi aşağıda, kordon boynunda, suyun azalmış, bebeğin çok iri” tarzında şeyler söyleyip beni psikolojik olarak sezaryene teşvik etmeye çalışmıştı. Ben de farklı bir doktordan daha duymak istedim bunları emin olabilmek adına (iyi ki gitmişim başka doktora). Bu doktor söylenenlerin her birini kontrol etti ve tam aksini söyledi. Hatta alttan da muayene etti ultrasonla ve her şeyin gayet yolunda olduğunu söyledi. Alttan muayene etmişken çatı muayenesi de yaptı 🤦🏻♀️ Yalan söylemeyeceğim birazcık acıtıyor ilk başta kendini ister istemez kasıyor insan ama rahat bırakınca bir sorun olmuyor. Ben ilk 10 saniye kastım sonra bıraktım doktor uyarınca. (Çok uzattım farkındayım) söylemek/sormak istediğim asıl şey şu kızlar çatı muayenesinden sonra geceleri inanılmaz ağrı giriyor kasıklarıma ve belime. Gün içerisinde de yokladığı oluyor bazen. Uygulamada 11 gün kalmış doğuma ama sanki daha erken olacakmış gibi bir his var bende yani alt tarafımda baskı hissediyorum ve belime karnıma ara sıra sancı giriyor. Bu yaklaşan doğumun habercisi olabilir miii? Yani çatı muayenesi tetiklemiş gibi hissediyorum biraz sizde de olmuş muydu bu durum?